Blått och grönt är skönt

Inlägget är reklam för Indiska och innehåller reklamlänkar

Hej hej. Vad sägs om några klänningar? Jag vet att det varit väldigt mycket klänningar och få byxor och toppar här i klädväg på sistone, men jag är själv helt inne på klänningar så därför blir det så 🙂

Den här blå klänningen gillar jag. Den är inte något speciellt sådär, men lagom liksom. En skön vardagsklänning. Länk klänning.

Med smycken och skor kan man som alltid ändra en klänning. Klä ner med sneakers och jeansjacka, eller klä upp med guldsandaler och guldiga smycken. Eller kanske ett matchande armband som det jag har på bilderna? Länk armband.

Det gröna man ser bakom armbandet är den här klänningen. För armbandet funkar till både blått och grönt.

När jag såg den på galgen tyckte jag att näää, för 90-tal i skärningen. Men jag tänkte ändå att jag testar. Och då gillade jag den.Länk klänning.

Färgen är inte riktigt som den ser ut här, den är finare och det är nog därför jag gillar den. En klänning som är lagom fin för till exempel bröllop där klädkoden är kavaj och man inte ska klä upp sig så mycket mer än just en lagom fin klänning.

Det finns även en matchande kofta till. Länk kofta.

Puss o kram ❤️

Kolla mer

2 comments

  1. Vad fin den blå klänningen var på dig! Jag hade aldrig tittat två gånger på den om jag först sett den på indiskas hemsida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.