Blå klänning, blå väska och blått halsband

Nej men jag kör väl ett inlägg till när jag ändå är på g liksom.

Jag fortsätter min klänningsjakt. Jag vill hitta en med lagom mönster(eller gärna enfärgad) med smickrande passform a la utställd kjol. Att det ska vara så svårt! Det är mycket hysteriska mönster som gör mig smått illamående, modeller jag får upp till knäna ungefär, modeller som visar varenda put, veck och fläbb man har. Klänningar i heltokiga material a la dykardräkt (dykardräkt ska väl skydda mot yttre fukt, inte framkalla hysteriska svettningar på insidan) eller lackad plast. Nej tack. Jag hoppas att slutet av mars, början av april kommer bli tiden då butikerna exploderar av fina klänningar.

Jag som brukar hitta så många fina på Indiska har till och med svårt där. Den blå tyckte jag dock om. Modellen hade väl gärna fått ha mer klockad kjol. Men men, det kommer väl det också. Om ni inte hittar en klänning under ”klänningar” så kolla in under ”tunikor” för den kan lika gärna finnas där. Som denna.

Vad sägs om en blå klänning till den där blå väskan på Indiska?
Vad sägs om en blå klänning till den där blå väskan på Indiska? Vet inte hur bekväm jag är med magputet i och för sig. Ena dagen skiter jag i det och nästa bryr jag mig, men det går ju att slänga över en kofta de dagarna. 249:- för klänningen (tunikan) och 599:- för väskan.
Här hittade jag dessutom ett mocka/metallhalsband att matcha med. Blått med blått är snyggt. Också Indiska.
Här hittade jag dessutom ett mocka/metallhalsband att matcha med. Blått med blått är snyggt. Också Indiska. 99 pix.

Ni som känner igen bilden, ja det är den från Instagram. Ni vet att ni kan följa mig där också va? Och på Twitter. Om ni inte kan få nog av mig tänker jag…

Förresten, ni som är sugna på att beställa från Indiska, jag fick ett mail där man pga strul under helgen ger sina webbkunder 10% plus fri frakt till och med onsdag om ni uppger koden kolkata9359 i kassan

Puss o ha en fin eftermiddag /L

Kolla mer

2 comments

  1. Blå är verkligen inte min färg trots att jag passar i och gillar starka färger.
    Men blå är verkligen din färg! Tycker att du var jättefin i denna.
    Har oxå svårt att hitta nån klänning jag gillar i år. Men det kommer väl, i annat fall klarar jag mej säkert på tidigare års skördar 🙂 Kram

  2. Liten fråga: har du testat Max Factor Face Finity all day flawless?? Hur tusan vet man att man köpt rätt? Herregud vad svårt, jag blir frustrerad. Ska man ha det på sig på sommaren i solen? Jag kan ingenting…. suck :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.