Blått från Lindex

Hej på er kära läsare. Nu är jag tillbaks. Det blev ju ett break igår men jag var helt enkelt otroligt trött så jag orkade inte blogga. Jag åkte en sväng till Liljeholmen för att testa lite samt köpa lite förnödenheter som tagit slut. Men testa, nope jag orkade bara inte. Idag blev det däremot en sväng in till city istället. Jag var bara där någon timme men jag rev ändå av en hel del plagg. Först ut blir det några från Lindex. I nästa tänkte jag ta upp min jeansprovning.

Redan nu kan man ju hitta fler plagg på Lindex som går upp i storlekarna, som de från Holly & Whyte. Förut hade ju Kappahl också många av sina plagg på vanliga damavdelningen upp till 48/50. Men så bestämde de sig för att bara gå upp till large och låta XLNT ta hand om resten. Dumt beslut. Jag hoppas att de kommer tänka om. Tro mig, jag är på dem om det. Precis som jag är på H&M och Lindex (det behövs ju inte där längre). Hur det blir med Indiska vet jag inte, bara att deras nya linje och tänk med Serenity inte funkar så bra på min kropp. Återstå att se vad som händer där.

Jag tycker det är svinsvårt att hitta skjortor som sitter bra med tanke på att jag är mindre upptill än över höfterna. Ska det passa över axlarna blir det litet nedtill och tvärtom. Jag vill inte ha raka stora tält, det är inte snyggt alls. Men här hittade jag en blå bomullsskjorta som sitter bra. 299:-

  Här testar jag jeans (just dessa är för små så det ser lite konstigt ut), jeansjacka (från Generous, visat den förut) 499:-, mockaväska 899:- och en marinblå topp(hittar inte den på nätet). Mest av allt här vill jag ha väskan. Så jäkla fin.

Här har jag min egen topp och provar en chic liten kavaj eller jacka. 399:-

Ungefär så här ser det ut när jag installerar mig i en provhytt. Det är mycket som ska provas…

Kolla mer

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.