Black friday eller inte, samt tips om att slippa stryka kläderna

Inlägget är reklam för Clas Ohlson  och innehåller annonslänkar

På fredag är det dags för Black friday – den stora shoppingdagen innan jul. Men redan nu har affärerna börjat med black week och allt vad det är. En del har tröttnat och jag får mail och inbjudningar på Facebook från folk som tänker bojkotta denna köphysteri. Själv vet jag inte om jag bryr mig så mycket faktiskt. Jag tänker att en del säkert tycker att jag uppmuntrar till konsumtion via min blogg och tycker att det är förkastligt. Själv tänker jag att var och en gör som den vill. Jag tipsar bara.

För även om det finns en massa kampanjer man kan tröttna på, så går det ju också att göra bra fynd. Och fynd gillar jag. Om jag slipper trängas med miljoner galna rea-shoppare. Det pallar jag ICKE. Men nu innan jul är det många som köper julklappar och jag vet inte, men jag tycker inte att det är fel att köpa dem med rabatt. Men var och en blir salig på sitt sätt.

Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med Black friday om folk nu retar sig så himla mycket på den dagen. Om jag ska tipsa om rabatter eller inte?

Dock tänker jag tipsa om en sak nu direkt och skiter totalt i vad andra tycker och tänker, för en sån här ska jag skaffa:

En steamer! Jag har hört så mycket gott om sådana här. Plaggen blir släta och fina och man slipper asa fram strykjärn och bräda. Perfekt för mig som har mycket kläder men lite garderobsplats, så kläderna blir skrynkliga bara de hänger i garderoben. Då steamar man lite snabbt och så är det snyggt och redo.

När vi var på Clas Ohlson kom det förbi en tjej som såg att jag pillade på den här och sa att den är en lifesaver för henne och hon älskar den. Jag blev inte mindre peppad, speciellt som den är nedsatt med 200 kr fram till jul. Så 400 kr av mina födelsedagspengar går till en sån här mackapär. Bye bye strykjärnet. Länk steamer.

Nr

Kolla mer

15 comments

  1. Det gillar inte jag, jag tycker det är JÄTTEFJANTIGT! Liksom din kommentar här. Nu får du känna hur det känns själv. Inte så bra, va?

  2. Det gillar inte jag, jag tycker det är jättefjantigt! Liksom din kommentar här. Nu får du känna hur det känns själv, Annika. Inte så bra, va?

 1. Provade en sån en gång och det blev retur direkt! Sprutade mest vatten, vilket ledde till fula fläckar och plaggen blev inte alls skrynkelfria! Aldrig mer!

 2. Jag har en steamer (inte den på bilden men en annan av Philips modeller) och jag gillar den! Men jag tycker inte att den kan inte ersätta ett strykjärn utan jag behöver båda. Jag tycker fortfarande att strykjärnet är bäst på att få kläder helt släta men steamern är suverän på att fräscha upp tyger, få bort dålig lukt etc!

  1. Ja jag kan tänka mig att det inte blir precis samma resultat, men bara det blir mer slätt så vore det underbart. Och härligt att kunna fräscha upp lite om det inte ska vara superdupernoga. Lär inte slänga strykjärnet, men skönt att slippa dra fram det och brädan 🙂

 3. Jag gillar dina tips både gällande kläder och rabattkoder. Det är ju upp till var och en om man vill utnyttja Black Friday eller inte!

 4. Stort grattis i efterskott
  Jag gillar tips på reor!
  Hoppas att allt löser sig för dig och att du snart kan landa i en lägenhet som du trivs i

 5. Grattis i efterskott! Vill även säga välkommen till Malmö där jag bor. Du kommer att trivas det lovar jag dig! Du är jordnära och enkel person. Malmö är en väldigt nere på jorden stad. Är sjölv också uppväxt i en mindre ort i Skåne och tror vi är lite lite i mentaliteten.

  Lycka till med bostad och jobb!

  Steamer låter ju superbra!!

  Black friday älskar jag! Gör en lista med lite dyrare saker jag behöver och försöker fynda denna veckan. Vem gillar inte rea? Man sak ju köpa det man behöver och inte för att det är rea.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.