Blå toner från Indiska

Mer från Indiska! Lite gammalt, lite nytt. För det är ju så att jag provar ju inte ALLT utan bara sådant jag själv gillar. Men så får jag ändå för mig att testa någon jag sett ett tag. Så därför till exempel tunikan längst ner här som funnits i butik ett bra tag nu.

Men här är alltså några fler plagg och även assoccearer jag gillar. Passa på nu när ni har rabatt om ni är medlemmar. Koden har ni säkert fått själva. Den får jag inte förmedla som jag skrev i förra inlägget. Tramsigt.


En enkel topp vardagspiffas enkelt med ett par snygga örhängen.


De här gillar jag jättemycket. De är blingiga men inte i form av strass utan mer pärlemor. Kostar 99:- LÄNK


Toppen ser ju inte alltför kul ut här, men är finare i verkligheten. Den är lite mer knalligt blå än på bilden här. Ärmarna är utställda och inte bara vanligt trikåsmala. 199:- LÄNK

Piffa med ett halsband kanske? (här ser jag inte lika sur och dryg ut, hehe). Pris 99:- LÄNK

Den här har jag varit osäker på. Det är en tunika men jag tycker att skärningen är klänning. Men den är ju för kort för att ha som klänning för de flesta över 20 år och 50 kilo. Var och en gör ju som den vill men…så tycker jag.

Men den går ju att ha till jeans eller kanske hellre till jeggings eller leggings. Eller kjol. Något som inte är bylsigt i midjan i alla fall.  Pris 349:- LÄNK


Och så testade jag den här a-formade klänningen med våriga 60-talsvibbar. Oftast kan jag inte ha Indiskas vävda klänningar då de blir för smala på mig, men den här är vid. Jag lär inte köpa själv men jag gillar den på nåt sätt. Sedan tror jag att den kan göra sig bättre på någon nättare än mig själv. Pris 349:- LÄNK

Kolla mer

8 comments

 1. Måste bara berätta att jag blev så inspirerad av din röda kappa som du köpte för ett tag sen (den från La Redoute/Ellos) så nu gick jag och klickade hem en röd jag med 😀 Så mycket roligare än de svarta och mörkblå som hänger i garderoben sen tidigare. Tack för inspirationen! 🙂

  1. Vad kul att jag kan inspirera Jag är själv väldigt förtjust i min röda. Den lyser upp 🙂 sedan vill man ju bara vara svart ibland också, men omväxling förnöjer. Kram

 2. Herregud vad snygg du är i blått (och allt annat också såklart)! Men wow alltså :). Älskar dina klädtips, tack för det 🙂

 3. Vilken pingla med örhängena, hoppas du slog till på dem! ☺️ Jag slog också till på en duffel från La Redoute då när du precis tipsat om dem, supersnygg när den väl kom.. Fick vänta i nästan 3 veckor efter beställning och jag ringde och bråkade med kundtjänst för att få den innan det blev för kallt ute. Är nöjd med duffeln men kommer nog inte beställa från LR fler gånger. Köpte även den svarta klänningen med blommor på från Indiska som du tipsade om, jättefin. Tack för alla tipsen!

  1. Ja jag köpte dem. Dels för att de är så fina, men också för att jag provat dem. Det får man ju inte. Synd att det är så(fast förstår) för jag kan ju sällan visa örhängen på bild. Kanske om jag tar med mig handsprit?
   Å så trist att det dröjde med duffeln Jag fick min på ett par dagar så det måste blivit ngt knas. Kul att du också gillar den svarta Ska inviga min på tisdag. Kram

 4. Vad du klär bra i blått ! Fortsätt med det och minska ner det svartaTröjan med det blå halsbandet vill jag verkligen ha.
  Även jag har en svart/grå garderob. Visst är det snyggt med svart och det passar alltid in. Fast så särskilt roligt är det inte. Ska rensa ut lite svart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.