Blå blå, blåa skor…

Huga vad trött jag är. Ögonen går nästan i kors och jag hittar inte sladden till kameran där jag har bilder jag tagit på lite fina kläder idag. Det får bli imorgon helt enkelt…

Men jag kan passa på att visa skorna jag köpte på tradera. Tjejen som sålde var i bloggen och tipsade så tack så mycket för det. De är jättefina 😀 Och så tänker man ju på den skånske hjälten Kal P Dals låt Blåa skor såklart.

Mina nya lackskor i marinblått. Klacken är lite högre än vad den ser ut här men tror jag ska klara den eftersom den är ganska bred.

Nu är det soooova och imorgon blir det tvätta, städa, fixa ärenden, träffa några kompisar. Får skynda mig att sova. Puss o kram alla sötisar.

Kolla mer

7 comments

    1. goldheart: Hehe, jodå…han finns ju inte längre men Pedalens pågar gör ett bra standin jobb med hans gamla låtar 😀 Ha en fin dag du också. kram

    1. Ida: tack rara du. nja…trippar inte så mycket idag, hasar snarare i ett par gamla badskor..upp och ner mellan tvättstugan och städandet. Jag har verkligen roligt idag. haha. Fast kommer bli skööönt när det är klart 😀 Ha en fin dag du också, med din ursöta lilla tjej. Kram

    1. Sara: hehe, om skor kunde tala. Jag får sälja dem vidare sen så de får uppleva äventyr tills de är helt utslitna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.