Björnen sover…inte alls.

Godmorgon snyggon 🙂

Pigga o glada? Eller som jag, ganska glad och låtsas att jag är pigg? Det här med piggheten kommer jag att fejka hela dagen så att jag tror på mig själv. Jag kom i säng igår, inte vid elva men halv tolv ungefär. Det är ett halv-lyckat i alla fall. Det tog ett tag att somna och sedan vaknade jag klockan fyra. Helt klarvaken trots att jag försökte hypnotisera mig till att jag visst var trött. När jag vid fem inte lyckats med det steg jag upp och duschade.

Sedan dess har jag varit hos terapeut och efter det handlat. Nu sitter jag och suttar på en smoothie och funderar över en artikel. Jag ska sluta fundera och börja skriva också tror jag faktiskt. Det ni! Sen ska jag iväg på fika hos Linda, Micke och Max, tror jag ska passa på att springa inom myrorna och stadsmissionen för det hör till när jag är i Sundbyberg 🙂 Tja, ungefär så kommer min dag att bli. Kvällen blir nog ganska seg eftersom dagen började så tidigt, eller så kommer jag in i andra andningen, vem vet?

riktigt god och inte fullt så onyttig som jag trodde. 79 kcl per 100 ml. Det brydde jag mig iofs inte om när jag köpte flaskan för jag var bara sugen på en smoothie 🙂

Och förresten, ett tips till alla Conversebärare- lägg i en liten sula. De är ju så galet platta de där skorna att det är lätt att få fot och hälseneproblem av dem. Det fick i alla fall jag. Men sedan jag lade i en liten hälsula är det mycket bättre.

Jag tror jag ska sätta i dubbelhäftande tejp så de inte far runt i skon lika mycket (det här är som ni förstår undersidan av sulan...)

Puss o kram så länge, nytt inlägg när jag varit iväg och kollat lite kläder samt fikat.

Kolla mer

9 comments

 1. Meh, ska du till Sumpan!? Vilken tid?
  Jag & L ska dit direkt efter jobbet, ska bara hem och hämta cyklarna först.
  Det är ju årets stora kräft-och surströmmingsskiva i Sumpan ikväll, börjar 18.00.
  Vågar du dig dit, hihi!?
  Kraaaaaaam

  1. Helena: jasså, är den ikväll? Jag ska vara hos Linda vid två för lite kaffe och snack. Kanske man skulle hugga sig en kräfta sen också…hmm.
   Vi kan väl höras sen? Kraaaam

 2. Haha tack för varningen Helena… då skall jag åka hem så sent jag kan så man slipper stanken av surströmming :-))))

 3. Tack för din blogg! Den är superbra! 🙂

  Har också haft problem med hälarna på grund av converse, köpte dessa sulor och de är superbra!! De heter springyard Sweety soft. Finns på en del vanliga skobutiker och hälsobutiker!

  1. Axelina: ja någon slags sula i måste man ha..om så bara en liten som jag men en sån som du har är ju bättre och japp, värt det för man förstör fötterna annars om man går mycket med converse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.