Björn Borg på Campadre

Igår firade jag in veckan med att beställa en ny väska. En svart med dragkedjor från Björn Borg. Campadre har kampanj på Björn borg just nu så jag kunde inte låta bli! Inte när jag dessutom hade tipspengar att betala med.

Jag fick en kommentar från en tjej som berättade att hon blivit lurad och fått använda produkter och att det inte var äkta märken på sakerna. Jättetråkigt om det är så. Jag fick ju själv ett par använda barnstövlar från Ellos när jag beställde boots så det kan ju hända. För mig har det inte varit några problem, annat än ett par skor som gick sönder men det var ju Tretorns fel och inte Campadres. Jag fick pengarna tillbaks dessutom. Så om jag inte vore nöjd med mina köp därifrån, och jag har gjort många, så hade jag givetvis inte tipsat er. Det gör jag för att det är schyssta saker till bättre priser än i butik. Okej att de har ganska lång leveranstid men är man medveten om att det tar några veckor så gör inte det mig ngt. Inte när man spar många sköna hundralappar.

Jag fick fel bild från Campadre. Jag beställde Shoulderbag och det här är Handbag men den är snygg den också.

Här är den jag beställt, tyvärr har jag ingen större men ni kan kolla den inne på Campadre. 419:- kostar den nu istället för ord 699:-

Jag har funderat på det här halsbandet från Police också. 324:- kostar det. Menat för killar antar jag men vem bryr sig?

♠ Idag börjar även kampanj från Abecita på underkläder samt badkläder för den som är på jakt efter sådant.

Signal har jag inte stenkoll på men de verkar ha damkläder. värt att kolla in.

♠ Och en annan jag är nyfiken på är Timberland skor. Både för män och kvinnor.

Vill ni gå via min länk är den här http://campadre.se/tipsa/45165

Ha en fin eftermiddag alla. Kram /Louise

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.