Billigt, snyggt och porrigt.

Nu har jag suttit och bläddrat runt på www.bonprix.se. Det är nästan lite som Ullared i det avseendet att man får leta runt bland mycket skit för att hitta sådant som passar just mig. En del kläder på bonprix är så smaklösa att jag kräks och andra är riktigt snygga. Jag gillar klänningar som sitter åt under bysten för att markera min smalaste del och som sedan släpper så den inte smiter åt för mycket runt rumpa, mage och lår. Speciellt om de är i trikå. Det jag upplevt med bonprix förut när jag beställt är att de är ganska stora i storlekarna. Många klänningar stannar vid 44/46 men jag hoppas det ska funka på mig eftersom de som sagt är ganska stora.

Den här klänningen är jag nyfiken på. Den går att knyta på många olika vis och finns i flera färgställningar. Den här blå med vita prickar ser söt ut.
Samma klänning fast annorlunda knuten och annan färg.
Samma klänning igen i ytterligare en knytning och färg.
och igen...Så här och i svart kan nog bli en praktisk liten sak i sommar. Eller den prickiga som sagt. Eller båda. 299:- upp till 44/46.
Det här halsbandet är också från bp. Jag tycker det är väldigt sommarfint och ser ut att ha rätt längd. Kostar 149:-
Det här gillar jag också. På bild i alla fall. 129:- kostar det.
En randig kavaj syns. Den här är ju kort men jag tänker mig den till ett långt svart linne och svarta jeans (finns fina svarta jeans på Lindex, ska visa bild).Outfiten på bilden skulle jag aldrig sätta på mig men just kavajen gillar jag. 99:- kostar den här på rea.

Det är outfits som de här nedan som gör att jag drar mig lite för att bläddra runt i bonprix. Det ser så otroligt billigt och porrigt ut.

Hej nu ska jag ut och jobba en stund på gatan.
Jag tror jag tar på en tröja som kväver mig i halsen men om jag sprättar upp den i ärmarna får jag kanske lite luft ändå...

Nu ska jag dricka kaffe med mamma och pappa. Puss på er!

Kolla mer

9 comments

 1. Aldrig handlat fr Bonpix men gjort samma reflektion som du. En del är jätte snyggt och en del hur smaklöst som helst. Priserna är ofta väldigt låga å man undrar över kvalitet? Dina val var jätte söta tycker jag. Kram fina. //Asta

  1. pastasson: Ja jag har skickat tillbaks tidigare gånger jag beställt men skam den som ger sig. NU kanske det blir bra eller så ger jag upp den sidan helt och hållet. Stor kram raring!

 2. Bonprix är ett av alla bolag jag beställer från och jag tycker dom har en väldigt bra kvalité. Dom har även lite udda saker som bodys vilket jag älskar. Jag jobbar som truckförare och behöver något som sitter bra och inte hela tiden hasar upp i ryggen. Dessutom har jag nu förlorat 15 kilo och tycker det är roligt med kläder igen. Dom har mycket för mig som Fortfarande har två magar och volanger på ryggen.
  Beställde fiskargubbe tishan/tungan från twist & tango som du tipsade om och Jösses vilken härlig grej meeeeeeen den vred sig vid tvätt tyvärr 🙁 annars snabb leverans och jävligt bra reapriser.
  Tack för dina härliga tips, din smak är min. Kram!

 3. Jag gillar Bonprix mkt för att man kan hitta saker där som inte nån annan har. Har mkt fina klänningar därifrån och väntar nu på nästa beställning klänningar till sommaren 🙂

  Lotta : Grattis till viktnedgången på 15 kg !! 🙂

 4. Skriv din kommentar här!
  Hej,
  Jag gick in och letade på Bonprix efter de prickiga klänningarna men kunde inte hitta de.
  Hur hittar jag de?

  1. Hejsan Ann-Jeanette! jag hittade den via bilden längst ner(där jag skrivit att jag vill ha den i svart). Det är den som är först. Dvs där tjejen har en brun-korall-aktig klänning. Sen ligger de olika mönstren där när du väl klickat dig in.Kommer du in på klänningar så ligger den på rad fyra hos mig iaf).
   länkar funkar ibland….http://www.bonprix.se/se/Trikaklaenning-2855227-bundle.htm?bpsid=1179885441547071435-0-4dbfd1ee&pa=0&sourcePageClick=article_image
   Hoppas du hittar. Kram

 5. Tack!
  Har nu beställt klänningen. Ska bli kul o se hur den ser ut i verkligheten och hoppas att den passar också.
  Önskar dig en fortsatt bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.