Billig klänning och fint sällskap

Igår träffade jag min vän Linda för lite mat och shopping. Hon behövde köpa en hel del så jag hängde på. Jag hittade inte jättemycket att prova själv men en klänning från H&M till det facila priset av 99 kronor testade jag.

Den här modellen finns i flera färger men jag gillar det här mönstret bäst (eller svart då, alltid svart).

Den går ovanför knäna och just igår hade jag en knähatar-dag så jag köpte inte den. Men nu är jag lite sugen igen. 99:- som sagt.

Den har lufthål i ryggen men det funkar för det är inte ett sånt där jättestort hål om visar bh och annat man kanske inte vill ventilera.

Sedan satte vi oss på en uteservering och åt.

Att träffa vänner fyller verkligen på energidepåerna <3

Kolla mer

7 comments

  1. Jättesnygg klänning! Oerhört billig tycker jag. Hoppas jag hinner in på HM en snabbis när jag åker hem till Peru, borde ha ganska precis 30 minuter på mig att shoppa i Lule… hehe…

  2. Tack för härliga kvällen min fina hade inte alls nån lust att bege mig hemåt till jobbdatorn… Men vi får ses snart igen! Förresten så exploderade magen i size under natten efter så var nog därför jag var så obekväm i kroppen… Nu är jag mycket större men kompis med den igen
    Puss och kram!!

    1. Ja vi måste absolut snart ses igen! Vad skönt att du är kompis med magen igen. Och vad konstigt att den kunde hoppa upp i size så under natten. Bebisen måste gillat laxen 😀 Och du vet vart du kan låna kläder sen om några månader. Puss o kram!

  3. Så snygg klänningen var på dig! Fullkomligt avgudar din blogg, den känns sådär härligt personlig som bloggar var för typ 10 år sen.

    1. Tack goa du. Själv läser jag inte så många bloggar nu och ännu färre för tio år sedan så jag har inte riktigt koll på hur de var då. Men jag är glad att ni som läser verkar tycka om vad jag skriver och visar. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.