Bildstölder och bloppisfix

Hej på er! Har ni haft en produktiv och bra dag? Det har jag. Produktiv i alla fall, och förmiddagen var bra då jag träffade Honom (ja jag vet att det är lite konstigt att inte skriva ut namn eller lägga upp bild, men vill han inte så vill han inte och det får vi respektera. Jag får hitta på ett namn så länge, haha) för kaffe och en macka innan vi båda hade vårt att sköta.

Jag håller ju på för fullt med lägenhetsletande, försöka få läkartid för kortisonspruta, bankärenden och en massa annat trix. Och fixar med bloppis också mitt i allt. Imorgon åker jag till Växjö för en kurs i SEO med företaget där jag ska börja jobba om lite mer än en månad. Kul!

Jag ska försöka hinna med bloppisen redan ikväll, men jag vet inte vad jag hinner för jag har inte riktigt koll på var jag har alla kläder och skor sen jag flyttade till Malmö. En del i lägenheten och en del på vinden. Så jag får ge mig upp dit och rota runt lite.Och ta några bilder. De blir ju inte så himla bra här i lägenheten, men jag gör mitt bästa.

Och på tal om det med bilder så vet ni ju att jag lägger upp allt från såna jag är nöjd med, till såna där jag antingen gör mig ful med flit, såna som är misslyckade och även såna där jag visar upp saker som hänt med huden till exempel. Som mitt ögoneksem.

Det sjuka är att folk snor bilder hej vilt här. Jag vet inte hur många gånger jag fått mail från folk som sett mig på diverse dejtingsajter där jag inte alls är med. Det är allt från knullkontakt, till Happy Pancake, sidor för homosexuella, Badoo och f-n och hans moster. Det är så himla irriterande!

Nej det här var inte jag. Bara någon som stulit mina bilder och texter.

Nu senast var det något nöt som stulit både ett porträtt, och sedan skapat en Facebookprofil där hen tagit några av mina blogginlägg och lagt upp för att skapa mer trovärdighet. Sedan har människan gått in i olika slutna grupper och spritt en massa dynga. Elakheter och dumheter. Som väl har har folk ögonen öppna och meddelade mig detta. Jag hoppas och tror att personen är borta nu eftersom det var många som anmälde honom eller henne. Ser ni något sådant här så hör gärna av er och berätta.

Som tur är har jag nästan enbart smarta, trevliga, gulliga och bra läsare, men det finns ju alltid undantag till regler. Såna som inte alls vill mig väl. Som tar bilder där jag är mest till min nackdel och visar för andra för att solka ner mig. Berätta hur ful jag är som värsta tonårsbruden. Det är ju inte vidare trevligt, men jag antar att karma biter såna personer i röven förr eller senare.

Men nu ska jag ta och fippla vidare med bloppisen här så återkommer jag när den är klar. Jag vill dock inte lova någon tid än.

Kram på er!

Kolla mer

6 comments

 1. Vad får man ut av att stjäla bilder och göra fejkprofiler? Sjukt!
  Spännande med bloppis. Du har alltid så fina kläder med bra priser 🙂

 2. Se det som en komplimang Du är så snygg att de gärna snor dina bilder. Skämtosido förstår jag att det är galet störigt!!

  Jag tycker det enda rätta är att kalla honom Mr big

 3. Sjukt att sno bilder och än värre hela blogginlägg!

  Ja, du får väl hitta på något alias på Honom. Typ Bengt-Kevin. 😉

  Hoppas att det ordnar sig med lägenhet snart.

 4. Tänk att ödsla tid och ork på att skapa fejkkonton osv, dessa elaka människor måtte ha väldigt gott om tid att spendera på skit! Fy fan. Tur att det finns människor som anmäler sådant här när de ser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.