Bilder på håret framifrån

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

Hej finingar. Hoppas ni haft en bra start på veckan? Tanken var att ta mig en provrunda och visa nyheter idag. Men jag kom iväg så sent och väl i city fick jag lite panik över alla människor överallt. Och pipande leksakshundar, ungar som skrek efter gooodis, köer till langos och churros… Jag har svårt för trängsel som ni kanske förstår.
In på Åhléns och köpte ett läppguck (visar imorgon), sen gick jag en sväng och tillbaka till bussarna. Så cirka 20 minuter på Malmöfestivalen idag räckte. Kanske jag gör ett nytt försök imorgon. Det borde ju vara lite färre människor ute på dagen när det är jobb kan man tycka…

På hemvägen var jag inom Netto och köpte yoggi 🙂 Men här ser ni håret framifrån.
Jag vill ju egentligen ha tillbaka mitt längre hår men det verkar omöjligt för det är så torrt och hinner bli så slitet mellan klippningarna att det snarare blir kortare och kortare. Jag tycker iofs det är fint med axellångt också. Och jag är nöjd med färgen 🙂

Om ni också upplever att kvalitén på håret blivit sämre så kan Priorin vara ett tips. Jag åt dem för..tja..ett år sen kanske? Och tyckte nog att de gjorde susen. Så det får bli en ny beställning för jag vill verkligen få tillbaka mitt hår. Länk här.

Dags att sova nu för denna här. Kram på er

Kolla mer

7 comments

  1. Jag äter msm. Mitt hår har blivit så glansigt och tjockt och växer lite för snabbt. Min hy har också fått mer glow. Testa vettja

  2. Jättefint blev håret! Supersnyggt! Det är min vanliga längd så jag är partisk och tycker det är suoersnyggt och älskar färgen!

  3. Jag har provat ’Gevita’ hår hud och naglar från apoteket, dock är den svår att hitta på ’fysiska apotek’ men finns på Apotea.
    Apotek hjärtat har kosttillskott för hår i sin egna serie hjärtat.
    Har provat båda och den lite dyrare hårkontroll, men jag tänker vitaminer som vitaminer

  4. Tycker du passar fantastiskt bra i den där längden! Jag har hypotyreos och mitt hår blir bara kortare och kortare, dessutom växer det dubbelt så snabbt (minst!) bak jämfört med det fram. Så mitt mål är att få så långt hår som du har. 😉 Nu har jag börjat äta msm, har hört mycket gott om det o dessutom är det billigt, du kanske ska testa det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.