Bilder från helgen som gick

Gud så irriterande! Hela inlägget var klart och så strular bloggen än och allt försvann. Fan! Okej, bara att göra om…fast lite kortare då klockan är mycket nu men jag vill ju lägga upp när jag väl börjat. Jag måste få bloggen fixad NU.

Nåväl, jag skrev om helgen som gått. Om hur jag och Thomas åkte iväg till Slottsparken för en promenad. Den ligger nära min lägenhet men när vi umgås är vi nästan alltid i hans hus. Det är ju viss skillnad på att trängas på 29 kvm eller hjula runt på 300. Okej, jag hjular inte, men jag har plats att göra det om jag vill 😛

Hittar man ett hjärteträd måste man faktiskt posa framför. Det är bara så. (läppstiftet är nytt och det tänkte jag visa imorgon, tisdag)
En kvinna var ute och joggade och när hon kom fram till oss stannade hon och frågade om hon skulle ta en bild på oss. Gulligt! Jag skulle dock ha slängt in väskan i en buske. Och fått Thomas att flytta sig så han stod på andra sidan hjärtat. Jaja…killar 😉
Deja vu från när jag var liten och jagade duvor i full fart på torget i Uppsala. Något både mamma, pappa och min moster minns mycket väl. Jag har själv ett svagt minne av det. Fast så taskig unge var jag väl inte? (jo)
Suddiga men glada.
Parken är verkligen vacker som en saga. Jag rekommenderar er att strosa runt där.
Japanska trädgården är ju inte direkt ful.
Mås i solnedgången kallar jag den här bilden. Går att köpa dyrt om man vill.
Han där…
Det kallas mölla här nere, men trots att jag är skåning så…nä det heter väderkvarn 😉 Och jag kommer inte att säga rullebör om jag så bor här resten av livet. Det heter skottkärra, punkt slut. (okej, nu blir jag nog förvisad till norr om småländska gränsen)
Efter promenderandet blev det mat på Kamaki, den grekiska restaurangen jag skrivit om tidigare som ligger precis vid min lägenhet. Det är inte sådär fancy, men jäklar vad maten är god. Och personalen är trevlig och priserna väldigt humana. Perfekt för mig.
Bläckfisken var sketagod. Inte ett dugg seg eller så. Jag har fått bläckfisk som varit som en gummibit på andra ställen, men inte här. Den var bara toppen. Tzatsikin var inte heller dum. Alls.
Självklart beställde vi in Mpekri Meze också. Min favoriträtt som består av kryddigt kött och ost i lerform. Thomas älskade också det och det förstår jag. Vi delade rättvist på rätterna, men egentligen ville båda ha den dära. Trots att bläckfisken var jättegod. Men den slår inte lergryteköttet.

Det var vår fredag. I lördags drog Thomas iväg för jobb i Peking, så resten av helgen fick jag tillbringa på en man hand. Nästa ensamma helg får jag fasen se till att göra något alltså. Som den elfte oktober(fredag) då är det sing along på Spegeln. Dirty dancing visas och man får säga alla repliker och sjunga med. Dock rekommenderar de att man väntar med lyftet till man kommer hem. Någon som vill med? För att kolla filmen alltså – inte hem och lyfta mig över huvudet. Jag misstänker att det blir något svårt. Lyftet, inte sjunga med i filmen.

Kram på er!

Kolla mer

13 comments

 1. Åh vilka fina bilder! Bloggen känns mer levande när du blandar in personliga inlägg. Vilken fin fredag du hade!

 2. Vilken härlig fredag! Och så fina bilder! Om jag hade bott i Skåne hade jag SÅ gärna hängt med till Spegeln!

 3. Vilken vacker promenad ni tog och bilderna blev lika vackra de, så roligt att se! Ni ser kära och lyckliga ut…ni befinner er båda på en riktigt bra plats i livet just nu! Var jätterädda om varandra, så som man kan vara efter att ha levt ett bra tag innan man gör ett nytt försök, det kan bli riktigt bra då. Jag blir lite nyfiken vad din kille jobbar med eftersom han ska till Peking på jobb?Ni är så jättefina ihop!

 4. Vad synd att jag bor så långt från skåne annars hade jag gärna hängt med dig! Du verkar vara en rolig tjej!

 5. Är beredd att lägga både en och två kronor på måsbilden härligt att se er lyckliga fredag. Och ni har ju likadana fina ögon- bara en sån sak ❤ puss och kram!

 6. Fasiken vad kul singalongen lät, jag som älskar Dirty dancing-soundtracket. Synd man bor norr om småländska gränsen bara, det är lite långt till Malmö Men jag hoppas du deltar och att du sen informerar oss bloggläsare om hur det avlöpte! Inte lyftet, utan sången…

  För övrigt ett jättefint inlägg med alla fina bilder och man kunde nästan ta på den härliga stämningen ni hade!!! Ljuvligt!

  1. Hej Emma. Ja men visst är musiken underbar och man kan ju alla repliker dessutom så det vore skitkul att gå på sing a long. Men jag vet inte om jag har lust att gå ensam så vi får se om jag går dit och gastar med i låtarna eller inte 🙂
   Tack så mycket, vad go du är. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.