Bildbonanza från O.P.I eventet

Igår var jag på ett event på Grand Hôtel som O.P.I hade ordnat. Eftersom det är ett amerikanskt företag hade de dragit på rejält som värsta predidentkandidats konventet med flaggor och hela faderitten. Jag tänkte att jag visar er nyheterna via en bildbomb.

Grand Hôtel, så lyxigt och tjusigt. Jag önskar att jag hade råd att bo där några nätter.

När vi kom fick alla varsin sådan här rosett. Vote O.P.I 🙂

Det är sällan folk kommer på utsatt tid på sådana här event så först minglades det lite och dracks bubbel. Sedan flyttade vi in i nästa rum för att lyssna på info om alla höstens nyheter.

Ulrika Rygaard höll proffsigt i presentationen.

Det var små flaggor placerade vid alla säten.

Självklart fanns det olika sorters manikyrer i de olika presidentkandidaternas namn. The Trump Dump anyone?

Efter presentationen var det dags för mingel, mat och manikyr för de som ville ha det.

Jag stod vid ett bord där Maria till höger dök upp och jag är ju inte den tysta direkt så självklart började jag prata och vi hade det jättetrevligt. Sedan kom Jenny och hennes syrra också. Jättekul!

En bagel med lax, en rulla med…något. Jag vet inte men det var gott. Och så en minimuffinbakelse till efterrätt.

Och gulliga Elin var där.

Här fick jag solen i ansiktet så jag ser helt rosa ut. Tjusigt 🙂

Sanna och Desirée var också där.

En av de nya kollektionerna i mustiga höstfärger heter Washington DC och vem passar bättre som talesperson då än skådisen Kerry Washington?

Den andra serien har silverkork till skillnad från OPI’s övriga lack. De här lacken är som gellack, fast man behöver inte ha lampa och det ska vara enkelt att ta bort. Man gör precis som med vanliga lack, inget meck med folie, blötläggande och filande.

Infinite shine ska läggas i tre steg. Som man gör med vanliga lack om man har tid. Dvs underlack och överlack. Färgerna i den här serien är mer fruktiga än de i Washington DC. Just den här gillar jag på sommaren.

Två nya topcoats kommer också. Dels plumping som jämnar ut nageln och gör den glansig. Och Brilliant som ger extra mycket glans.

Toa-selfie. Jag hade på mig min svarta klänning plus skärp från Lindex. Sneakers på fötterna och väska hängandes tvärs över. Det är alltså ingen oxpiska ni ser där 😉

Just innan jag gick ut från Grand Hotel så tog jag så klart en bild på den underbara blomsteruppsättningen.

Vi fick med oss påsar med en massor av pressprover.

Här är de från Infinite shine som jag har att testa. Det finns dock en hel radda fler färger att välja mellan. Och tro mig, jag kommer att köpa fler nyanser. De här lacken kommer att säljas på salonger och på nätet, samt från augusti på Kicks. 175:-/st.

Här är Washington DC-serien. Lacken kostar 155:-/st och kommer ut i butik i augusti.

Jag slog mig ner och fick naglarna fixade. Grönt fick det bli.

Smaragdgrönt.

Alla O.P.I’s lack har roliga namn och just det här heter Stay Off the Lawn!!

Det var det. Är glad att O.P.I och Goodpr bjöd in mig, tack 🙂

Kolla mer

3 comments

 1. Hade varit grymt med oxpiska annars! Kanske nästa gång? 😀

  Många fina nya lack ser det ut som. Men jag tycker att OPI är lite för dyra. Visst är det mycket i flaskan, men jag är ganska ombytlig av mig när det gäller nagellack. Är just nu väldigt förtjust i H&M:s lack, tycker de överlag håller väldigt god kvalitet, finns i många nyanser och har ett bra pris. 🙂

  1. Tänkte ta och köpa mig ett svart från H&M (har du testat om det är bra?). Det går alltid åt och finns nästan aldrig med i pressproverna 🙂 OPI kommer även att ha de där lacken i miniflaskor så man kan prova på färgerna, sånt gillas. Byter också titt som tätt nämligen.

   Och ja, jag tar oxpiskan nästa gång 😉

 2. Har tyvärr inte testat H&M:s svarta lack. Tycker att svart är jättesnyggt men på mig blir det liksom för hårt (har ljusa händer, eller ja, hela jag är av den bleka modellen).
  Toppen att OPI kommer med miniflaskor så att man kan testa! 🙂 Det där mörkgröna du har på bilderna ser urläckert ut! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.