Big ass gullefjun.

Godkväll folk

Har ni en bra kväll? Själv har jag stoppat sushi i magen och gud vad gott det var! Jag har inte ätit det på jättelänge så det var extra ljuvligt idag . Det blev ingen runda på stan för mig idag, jag spar den tills imorgon istället. Men jag hämtade en påse från hm som jag hade glömt bort. Två saker stannar och två åker tillbaks. En ska i alla fall definitiv tillbaks.

Ett av plaggen jag beställt var en enkel svart bomullsklänning som är jättevarierbar. Den går verkligen att både klä upp och ner. Gympaskor och sjal så blir den casual. Med klackskor och halsband förvandlas den lätt till after-work klänning. Perfekt att ha på jobbet (om man nu jobbar med ngt där det funkar att ha klänning) alltså. Jag lovar att visa lite olika kombinationer med den sen men just nu är jag tröööött. Jag får se om jag ens orkar hålla mig uppe för att se hur det går för Figge i Let’s dance. Jag har röstat och domarna gillade honom så han måste ju sitta säkert tycker jag. (okej, klockan hann bli så mycket att det startar igen nu, jag håller mig vaken.)

Sov sött sen små gullefjunisar 😉 Puss o kram för idag.

Här är den svarta. 129:- kostar den och är lagom lång och lagom urringad. Ett kap tycker jag. Rekommenderas.
Den här gula saken åker dock tillbaks i flygande fläng. Den är hur trång som helst på mig. Går icke, ser bara ut som en övergödd kyckling.
Den här är jag lite tveksam till. Lila är inte riktigt min grej men å andra sidan är Gustaf hur cool som helst. Lila kanske blir snyggare med lite solbränna dessutom.
Och så de här snyggosarna. De är lite vida över foten så jag lär behöva en såndär genomskinlig gummisula under trampdynan. Trots att de är i fejkskinn ser de äkta ut. I like! Ska absolut prova dem till den svarta klänningen med ett flätat naturfärgat skärp.

Kolla mer

6 comments

 1. De skorna känner jag igen!
  Ett par såna landade hemma hos mig förra veckan, fast i en annan färg. Gissa vilken 😉
  Ja de är ganska vida och jag måste göra extra hål för att kunna spänna dem.

  Ha en riktigt härlig lördag.
  Massa kramar Helena

  1. Hehe, jag gissar vilt och tippar på gröna 😉 jag ville också ha dem först men när jag skulle beställa var de slut just den dagen så jag tog bruna istället. Men de gröna ÄR jäkligt snygga. Hoppas du haft en go lördag. Kramar Louise

 2. Hihi, självklart är det de gröna!
  Jag tänkte beställa de bruna först eftersom jag är lite feg av mig, men då jag älskar grönt gjorde jag en liten ”gallup” bland mina kollegor. De tyckte att jag skulle vara modig och ta de gröna och så blev det.
  Hoppas att du får en kanonvecka och att din nacke snabbt blir bättre.
  Kraaaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.