Bh’ar för stor byst

Hej på er alla. Julmyser ni för fullt? Jag själv går här och plockar och städar men ska snart måla dit ansikte och fixa håret lite för att sedan fika med en kompis. Ikväll har jag inte mycket till planer så jag tänkte kolla om det finns tid i tvättstugan. Jepp, en lördag. Eller så kanske det blir att gå ut och ta en öl, fick just sms om det. Så vi får la se vad som händer ikväll.

Nu ska vi prata lite om bh’ar tänkte jag. Och om hur svårt det kan vara att hitta en fin om man drar större storlekar. Småbystade kvinnor kan ju handla på HM, Kappahl, Lindex osv men har man stora bröst är det svårare att hitta något snyggt. För även vi med stor byst vill ju vara fina under, helst utan att lägga en hel förmögenhet i specialbutiker som lätt tar över 500:- för en bh. Jag önskar att Kappahl och Lindex (HM har jag tappat hoppet om) tänker om lite när det kommer till deras plusunderkläder. Att de faktiskt börjar göra kuporna större och inte bara omkretsen för som det är nu går de största till typ 105D. Nej, jag vill ha större kupa och inte så jävla stor omkrets.

Nu när jag satt och kollade runt på Haléns blev jag positivt överraskad på underklädesavdelningen då jag såg att de har många fina bh’ar. En del går ända upp till K(!) kupa. Curvy Kate heter ett av märkena. Nu är ju inte 10% jättemycket till rabatt men det gör ju i alla fall att frakten blir gratis tänker jag. Så utnyttja erbjudandet och bli sexig under kära medsystrar 😉

Kod för 10% rabatt på Haléns: 7270

135609261538739178-product-magnify-largeDen här gillar jag. Både i svart och nude. Finns från D-G kupa och kostar 399:- LÄNK

138001185719882753-product-magnify-largeBalconette bh som går upp 85FF. Kostar 399:- LÄNK

136368482926893842-product-magnify-largePrickig bh som går från D-K i kupa. Kostar 399:- LÄNK

137362150186034468-product-magnify-largeSöt spetsbh som finns även i andra färger än nude. Modellen är en minimizer och finns i kupa C-F. 2-pack för 299:- LÄNK

133950692358011505-product-magnify-largeTshirt bh som finns från A-E kupa. 2-pack kostar 279:- LÄNK

138071555505289151-product-magnify-largeSöt bygelbh som finns från C-G och kostar i 2-pack 299:-. LÄNK

Det finns såklart många fler modeller än just de här. Jag kan inte säga något om hur de sitter då Curvy Kate och de andra är nya för mig.

Nu ska denna här slänga på smink i 180 för klockan har hunnit bli tusen. Ha en fin kväll raringar. Puss /L

Kolla mer

10 comments

 1. Men det kan var tvärtom också – upptäckte att Lindex hade n fin BH utan bygel i sin Generouskollektion. Men den gick inte om mig ens i största storleken – är nog större ”runt om” än i själva bysten och vill inte ha bygel-BH – då finns inte mycket att välja bland kan jag säga. Men jag har hittat en modell hos Triumph som jag köper, den är dessutom fin i spets. Man kanske inte vill ha tantmodell även om man är storlek större eller hur.
  Hoppas kvällen blir trevlig – antingen i tvättstugan eller på barrunda!

  1. Vet att även Swegmark har schyssta utan bygel 🙂
   Tack, det blir en liten dejt ikväll så jag skippar tvättstugan. Även om jag i och för sig hade behövt det…
   Ha en finfin kväll du också. Kram

  1. När jag har beställt har jag tagit min vanliga storlek och hoppats på det bästa. Och de har passat 🙂 Sedan kan man ju kolla lite på kommentarer om vad andra sagt om storlekar. Det kan man dock inte alltid lita på för det är ALLTID någon som säger att den är liten och någon som säger att den är stor. Man får gå på majoriteten,

 2. Hej!
  Jag köpte min första Curvy Kate BH för ett tag sen och jag gillar den jättemycket, det är ett märke som har fattat att min inte vill ha tantmodeller bara för att man har stor byst! Det är ju ett engelskt märke och vad jag har sett så ”översätter” Haléns omkretsen till svensk storlek men de ändrar inte kupstorleken… Jag har använt BHar från Change de senaste åren och där köper jag H-kupa men på Curvy Kate (och även Freya, som de också har på Haléns) köper jag G-kupa. Om man är osäker så kan man ju googla så hittar man sidor med storlekskonverterare.
  Tack för en härlig blogg!
  Många kramar
  Louisa

 3. Vilket bra tips! Håller med dig helt om att det är svårt att hitta en bra bh-till normalpris om man inte är så stor runt om, men drar en större kupa. Ska definitivt kolla in Haléns.
  Hoppas du har en fin helg!
  Kram!

 4. Hej!
  Ett tips är att kolla på bravissimo.com. Det är en engelsk sida med snygga bhar och billiga jmf med svenska priser.

 5. Hej och kul att du bloggar om våra fina bh:ar 🙂
  Stjärna i kanten att du länkar tillbaka till oss på så sätt kan du locka våra kunder att besöka just din blogg då du hamnar direkt under produkten samt på vår startsida under senast bloggat.

  God Jul önskar Anna från Halens

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.