Bh-porr och träningsnoja

Nu är jag lite piggare. Igår bara sov sov sov jag och var sådär låg hela dagen. Ni vet, som en trasig tändare där det är svårt att få fram ens en gnista, än mindre låga. Därför orkade jag inte svara på kommentarer men idag har jag tänkt svara.

För jag ser det som så att om ni tar er tid att kommentera ska jag banne mig ge er tiden tillbaks genom att svara. Jag vet att en del bara har frågestunder då och då och sällan eller aldrig svarar på läsarkommentarer, det är lite trist. Okej att en del inte anser sig ha tid men..varför bloggar man då? För det TAR tid. Väldigt mycket tid om man bloggar om mode dessutom för då gäller det att hålla sig uppdaterad. Skriver jag bara om min dag och lite ditt och datt så är det ju liksom inte som att jag ansträngt mig utöver det vanliga. Nu menar jag inte att klappa mig själv på axeln utan bara konstaterar att det tar tid att blogga. Svammel svammel.

Idag blev jag lite stressad, jag såg att det tillkommit en ny vip-bloggare här på amelia nu. En tjej som verkar vara väldigt rolig och avspänd. Men hon skriver om träning. Hon också. Nästan alla bloggare skriver om sin träning men jag gör ju inte det. Nu måste jag ju också ta tag i min (icke befintliga) träning. Sketans. Måste alla vara så jävla duktiga? Kan man inte bara få köra klassikern att skaffa sig jättetjocka vänner så man ser smal ut själv? 😉

Och så dagens klädtips. Här har jag en bild med mig i bh. Ja det är en stadig och heltäckande bh så jag tänker va fan, kan andra visa sig i bikinis kan jag väl ha en bh, med poncho över dessutom. För det är såklart den virkade tunna ponchon jag vill visa. Jag tog bild på den för mig själv egentligen för att komma ihåg att leta upp den på nätet och tipsa er om den(jag orkade icke ta på mig kläder och hämta linne och sen lubba tillbaks in i hytten för att göra om provproceduren). Men jag hittar inte den!  Så, ehm..varsågoda..lite svenssonmjukporr såhär dagen innan Kristi himmelsfärd.Jag har många långa svarta linnen men ibland känns det ju sketatråkigt med bara linne och jeans. Kofta till blir lite för svettigt nu men en tunn virkad poncho funkar. Vill du ha mer hippe-stuk slänger du på den ovanpå en långklänning. Eller linne och långkjol. Eller så har du den över bh’n för den där riktigt svala känslan 😉 149:- på Gina Tricot (finns fler färger men minns inte vilka..vit och ..nåt)

Kolla mer

12 comments

 1. Nu är du min IDOL !
  Har varit på Gina Tricots rea och vågat prova och hitta lite plagg som passar
  TACK för en KANON blogg

  1. Mie: Tack själv, det är du och de andra som läser och kommenterar som inspirerar mig. Så roligt att du vågade testa om du inte brukar vara där. Kram

 2. Har följt din blogg slaviskt sen du började här på Amelia. Tack för alla tips på kläder som passar oss modell större. Efter tre graviditeter drar jag str 42-44 men ska försöka träna mig i form igen. Sen jag började läsa din blogg har jag fått upp ögonen för mode igen! För även om man har ngra kilo extra så kan man ju få lov att klä sig snyggt…

  1. Johanna: Å vad roligt att jag kan få upp dina ögon för mode igen 🙂 Det är så tråkigt om man som lite större klär sig som en grå mus för att inte synas. För det gör man ändå, men man ser tråkig ut. Nej fram för snygga kläder för alla! Kram och hoppas du fortsätter följa mig.

  1. goldheart: ja jag tror den kan bli väldigt användbar i sommar när man inte riktigt vet vad man ska ha över men ändå vill dölja armfläbbet lite. Kram!

  1. Berit: eller hur? Man ska ju glädja sina vänner. Mina manliga läsare kan ju få försöka urskilja boobs om de kan och så kan tjejerna kolla ponchon. Sen får man ju byta sysslor också om man är lagd på det hållet, det bryr jag mig inte om. Haha. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.