Beställt shorts och träningskläder från oväntat håll

Inlägg i samarbete med Cellbes.

När jag letar kläder så gör jag det överallt, från secondhand till de vanliga kedjorna och nätet. Och även på nätet kollar jag sajter där jag först kanske inte tänker att det är min grej, som Cellbes. Jag har väl känt att deras kläder är för en äldre målgrupp, men jag hittar en del pärlor där. Främst byxor. Nu är det ganska utplockat i storlekarna, men det blev shorts och träningskläder i alla fall. Och ett par sneakers. Samt lite annat. Det som är bra med Cellbes är att deras storlekar sträcker sig över ett stort spann. Från stl 34 till 64 i vissa fall.

cell6Jag kan inte ha korta tygshorts för de klättrar liksom upp mot skrevet och lägger sig i en bunke mellan benen. Jag hade behövt sådana där duktyngder eller nåt för att hålla dem på plats. Men ett par jeansshorts bör ju funka och de här tycker jag ser snygga ut. Dock är det väldigt utplockat i storlekarna. De här ljusa finns bara kvar i de största storlekarna, och de mörka är också utplockade. I vitt finns de dock kvar i nästan alla storlekar. LÄNK

 

cell8 Det blev ett par träningstajts också när jag ändå var på g. LÄNK

cell9 Och en lång tröj-jacka att ha på väg till träningen tänker jag. Om jag går till eller från gymmet med träningstajts på vill jag ha något som går ner över rumpan så den här blir superbra. Det står i kommentarerna att den är liten i storleken så jag hoppas att 54/56 ska räcka. Vi får la se. LÄNK

Jag beställde en del andra saker också, som till exempel påslakanset. Jag hoppas sakerna kommer nu i dagarna så ska jag visa er 🙂

Kram!

Kolla mer

8 comments

 1. Klicka hem de vita! Snygga och somriga.
  Jag köpte vita lite längre jeansshorts på Lager 157 igår. Superfint till en färgglad tischa eller linne!
  Cellbes har en del godingar. Har hittat något där med. En klänning köpte jag nog sist där tror jag minsann.
  Ha en fin dag. Kramar från Petra.

 2. Jag älskar sådana jeansshorts och som tur är har ju nästan alla affärer haft dem i år. Dock måste de vara mjuka för att det ska vara något för mig. Ofta är de också små i storleken, upplever jag det som, men har hittat perfekta både på Gekås och H&M, även på Kappahl, men de köpte jag inte.
  Träningstajtsen var jättefina!
  Kram

  1. Ja jag har också upplevt att de är små i storleken, överhuvudtaget brukar jeansshorts vara det. I år har jag bara provat på Kappahl dock. Jag har ett par någonstans som jag tänkte leta upp, men nu hoppas jag att de här från Cellbes också ska passa 🙂 Och de andra plaggen också…
   Kram

 3. Synd bara att Cellbes envisas med sin idiotgrej att större storlekar blir dyrare! Kul att behöva betala 40 spänn mer för ett plagg en en spinkis behöver betala :/! Bonprix är kanon, mycket snygga bad- och underkläder i större storlek :)!

  1. Ja det där retar jag också mig på, att man tar mer betalt för större storlekar. Det är det inte många andra som gör nu längre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.