Beställt med 30 procent rabatt

Gokväll på er vänner. Jag hoppas att ni haft en skön dag? Min dag blev bra fast om än inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det började bra med att jag och Linda drog till Tantos badplats där vi slängde oss i vattnet och sedan lade oss på sandstranden vid palmerna. Jepp de har tre stycken halvskabbiga palmer där, haha. Men så kom molnen. Bah! Vi som hade planerat många timmar där gav upp vid tretiden då det var helt igenmulet. Så det blev en tur på stan istället. Jag köpte dock inget, eller jo en sak till håret som jag ska visa sen, men inte kläder. Detta för att jag har beställt från Ellos igen. Detta i samarbete med dem och Adtraction.

Just nu har Ellos en rabattkod som ger 30% på en valfri vara *, inklusive varumärken. Villkoren om vad det gäller för har ni längst ner. Gäller till och med 10 juli. Använd kod 345405

62-4008 Ett tips om man som jag är sugen på ett par Adidas Stan Smith är att beställa från barnavdelningen. I alla fall om man har upp till storlek 38,5. Då kan man spara 300 spänn. Plus 30% i rabatt också då. Så de här är på väg hem till mig. Jag tycker det cerisa är snyggare än den klassiskt gröna så det blev dessa för mig. LÄNK

63-3909 De 30 procenten gäller även på sneakers som sagt och andra varumärken. LÄNK

64-7312D1 Den här urfina skorna från Tamaris har jag kollat in länge nu och häromdagen såg jag dem dessutom på Nilson. Så snygga! Och nu är de på rea så dessa färgglada sandaletter ska få lysa upp mina svarta klänningar. Och jeans och annat. LÄNK

36-3104Som ni vet älskar jag svarta kläder. Så den här nyinkomna svarta klänningen är på väg hem till mig nu. Den känns lite höstig men eftersom den kommer först 10 augusti så gör det inget. LÄNK

36-3098 Den finns även i randigt och jag var först lite sugen på att ta den här. Det är jag fortfarande. LÄNK

36-1812_M0010833_Fu Och så den här då. Ida Sjöstedtklänningen jag tjatat om sedan den kom ut. Jag tänkte använt 30% på den här men såg sedan att det inte gäller på ”design by”-kläderna (villkoren står här nedan). Men jag har ändå beställt för jag känner att jag måste prova den. Så får jag se om jag passar i den och jag behåller. LÄNK

Nu hoppas jag att mina skor och den svarta från Ida Sjöstedt kommer snabbt för jag vill proooova 🙂

Puss & kram på er.

*Villkor
 • Nybeställning på kläder, skor, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
 • Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2016-07-10.
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. Odd Molly, Toms, Dirty linen och Ray-ban är undantaget från erbjudandet.

Kolla mer

8 comments

 1. Snygga saker! Svårt att välja mellan den svarta och den randiga klänningen, men tror ändå att jag hade slagit till på den svarta 🙂
  Jag trivs också bra i svarta kläder, men har på senare år jobbat på att få in lite mer färg i garderoben. Har lite svårt att skilja ut om det är jag själv eller andra som föredrar att jag har mer färg på kläderna dock. Tycker ofta att jag fått signaler om att ”mer färg är finare”. Oftast har folk inte sagt det rent ut (utom mamma ;)), men de kommer betydligt oftare med komplimanger om jag har kläder med färger/mönster än om jag har svart. Och eftersom jag gärna vill ha bekräftelse så rättar jag nog in mig lite i ledet! 😉 Har du Louise eller någon annan liknande erfarenheter?

 2. Snygga saker du slagit till på! Älskar de flerfärgade skorna! Jag tänkte också shoppa men varken min kod i mitt sms (felaktig kod stod det)eller din kod (gav 10%) fungerade och gav 30%…. Kramar L

  1. Konstigt. Och det var på en vara som inte var på rea eller stod ”design by”? I så fall ska jag kolla det med Adtraction. Så återkom gärna så ska jag kolla.

   1. Tack söta du!! Nu ser jag att jag varit slarvig… då det gällde Odd Molly gällde ju inte koden. Jaja… Det kommer nog en som gäller så småningom 🙂

 3. Hejsan hoppsan vad du shoppar. Jag blev jättesugen på den översta av de svarta klänningarna (är över lag sugen på höst nu) och slår nog till på den jag med.
  Tack för tipset. Kram A

  1. Ja som tur är har jag en deal annars hade jag inte kunnat shoppa så Håller med om höstmodet, man börjar bli sugen på nytt nu. Just den här tiden med en massa rea är tråkig i butik. Jäklar vad snygga vi ska bli i de svarta Kram!

 4. Precis som du Isa får jag ofta kommentarer när jag har mkt färg på kläder. Men är lååångt ifrån bekväm. Älskar svarta kläder!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.