Besök hos tjock-doktorn.

Godmorgon alla sköna hönor (och tuppar såklart).

Jag hoppas ni sovit gott och är laddade för en ny vecka? Själv är jag ganska trött och hängig efter en väldigt envis hosta och feber som suttit i fem veckor. Men nu knaprar jag penicillin och tänker bli frisk. Jag har även börjat med Chi san för att bli piggare men fy f-n vad äckligt det är! Jag är inte speciellt kräsen men just det där smakar vidrigt. Som en blandning av saltlaktrits och katrinplommon. Blä! Men blir jag piggare av det så står jag ut med en hutt vidrighet varje morgon 🙂

Nu ska jag snart iväg till vad jag kallar ”tjock-doktorn”. Egentligen är väl titeln obesitas-läkare men det är inte alla som vet vad det innebär och en tjockdoktor kan nog de flesta förstå. Jag lär mest träffa hennes sköterska framöver. Detta i ett projekt vi nyss påbörjat. Projektet är en livsstilsförändring. Att må bättre, bli piggare och gå ner i vikt. De flesta vet ju hur man ska göra. Äta mindre, dra ner på socker och fett samt röra mer på sig. Det låter ju enkelt i teorin, men att GÖRA det är desto svårare. Därför har jag bett om hjälp. Det här har ju inte med mode att göra men jag misstänker att många som drar större storlekar också gärna skulle vilja gå ner lite, känna sig smidigare och få mer energi. Så om ni vill berättar jag gärna mer om detta sen. Nu ska jag dock dra på skorna och ge mig iväg.

Kram på er så länge!

Kolla mer

6 comments

  1. Fia: gud så rar du är! Tack!

    Philipsonskans: Jag kommer återkomma med tips. Jag har varit sjuk i fem veckor nu men så fort jag piggnar till ska jag dela med mig av råden jag får och tar till mig. Promise! Må gott!

  2. Hej! =) Jaså, finns det såna läkare, dietister känner man ju till, men ”obesitas-läkare” har jag då aldrig hört talas om, men vad bra att de finns! Vi alla vill ju må vårt bästa. Lycka till! =)

  3. Skulle gärna vilja höra mera om erat ”projekt” , jag kämpar på själv hela tiden..Kör m lchf men trillar dit typ varannan dag *suck*..Man har klarat av så mkt här i livet, varför ska då detta vara nästan omöjligt?!..Nu strular min sköldkörtel också, så det försvårar en del..Krya på dig :o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.