Batikromantik

Vad sägs om lite batik i blått och vitt? De här plaggen såg jag på moevisningen i vintras och nu äntligen finns de tillgängliga för både prov och köp. Den första toppen här är jag redigt sugen på. Och gärna koftan till. Usch, det är så mycket jag vill ha nu men jag måste sansa mig för eftersom jag varit på semester och inte jobbat så länge så blev det en riktigt kass lön den här månaden då det drogs sex dagar. Gah! Fast jag fick ju iofs sol, bad, drinkar och god mat istället den veckan 🙂 Men visst, det är lite surt efteråt. Så det får inte bli så mycket shopping för mig den här månaden. I så fall ett plagg in och ett ut a la bloppis. Jag har en sådan på g för er som är intresserade.

Men här kommer tips för er som vill shoppa.

   Den här toppen gillade jag sketamycket. Mycket mer än jag trodde faktiskt. Jag provade mest den för att jag tänkte det skulle vara snyggt med topp och kofta i samma. Men jag gillar dem var för sig också. Speciellt den här. LÄNK
   Både koftan och toppen är vida så jag tror jag hade valt large i koftan istället för som här där jag testar xl. Det har jag i toppen också men jag gillade att den är lös. Plus att den blir kortare om man går ner i storlek. LÄNK till koftan.
Batikblus. Söt. Gillar. LÄNK
Och så en batikmönstrad klänning. Den här har smock i ryggen så den sitter bra. LÄNK
   Den här kombon hoppades jag så på. Att ha topp och brallor i samma batikmönster. Men nej, det är för litet tyvärr. Jag har för runda lår för byxorna vilket är skit då jag väntat på att det här skulle komma ut i butik 🙁 Men för den som är smalare är det coolt. LÄNK till blusen. LÄNK till byxorna.

Kolla mer

5 comments

 1. Byxorna och blusen helt i min smak. Bäst att åka snarast och prova. Tack för tipset. Det är svårt att komma hem till vardagen efter en resa. Men snart är sommaren här. Då går det lättare.

  1. Tack tack. Idag har jag köpt de blå byxorna och blus. Nu letar jag efter en vit ponco med lite spets att ha över. Är så glad för alla dina tips . Har svårt att se plaggens ”finhet” när de hänger på en galge. Den förmågan har verkligen du.
   Tacksam kram från Anita

 2. och det enda jag kommer att tänka på när jag ser batik är min uppväxt så nej INGEN batik i min garderob. Det o velour kommer aldrig över min tröskel.

  Men det är snyggt på andra det måste jag säga.

  AnnaSC

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.