Bästa och värsta Oscarsklänningarna

Ja det blev Oscars för mig. Just nu delar de ut guldgubbar för bästa makeup. Tyvärr vann inte En man som heter Ove, utan det gick till teamet bakom Suicide squad.Men nu är det inte själva priserna jag tänkte skriva om här, utan om klänningarna. Det här ju halva, nej mer, nöjet med själva galan. Eftersom det är mitt i natta har jag inte kollat ett dugg på vad andra tycker så jag kommer säkert tycka helt annorlunda mot en del. Men det är ju det roliga med sådant här, dvs att man har olika smak. Att bedöma klänningar, hår och smink är ju inte att bedöma människor så jag tycker det är helt okej att sätta betyg på sådant här. Några av de största trenderna på röda mattan var guld, vitt och vågor i håret.

Här kommer mina betyg där fem är max.

Kirsten Dunst. Den här var min favorit. Jag gillar ju svart och så ääälskar jag vida svepande kjolar. Den här framhäver verkligen Kirsten på allra bästa sätt. ♥♥♥♥♥

Ruth Negga i en vacker röd klänning. Det är jäkligt synd med det blå bandet dock. Jag förstår att det är ett statement för allas lika värde, men den pajar ju klänningen. Men bortsett från det blå är den smashing. ♥♥♥♥♥

Glömt vad hon heter. Men klänningen är drömmigt vacker. Det hade kanske fått vara lite färre stenar eller paljetter på livet. Pärlor på den här vore ännu vackrare, men den är en fyra. ♥♥♥♥

Nicole Kidman är ståtlig i den här stenbeströdda klänningen. Jag gillar att den liksom smälter ihop med hennes hud och att de röda läpparna står för färgklicken. ♥♥♥♥

Alicia Vikander. Snygg som alltid och jag gillar verkligen skorna till den här volangklänningen. Dock får den hennes bröst att se lite märkliga ut kan jag tycka. Frisyren kunde varit lite vackrare också, nu ser den lite ut som när jag snor upp håret när jag ska tvätta bort sminket. Fast den här knuten lär ha tagit liiite längre tid skulle jag tro 😉 ♥♥♥+

Presentatören på röda mattan var så ståtlig! Älskade looken på henne, fast de hade gärna fått sprätta bort bjäfset på axelbanden. ♥♥♥+

Emma Stone prickade in två av de största trenderna, guld och vågigt hår. Så snyggt! Fast nu är jag ju mer förtjust i stora kjolar i sådana här sammanhang, det kan inte förnekas. ♥♥♥+

Salma Hayek, denna vackra kvinna. Jag gillar när en kvinna med stora bröst också kan ha urringat och att inte de med liten byst har monopol på det som det oftast är annars. ♥♥♥♥


Felicity Jones är så söt i sin Diorklänning. Lite tråkig makeup till den här kan jag tycka. Men klänningen är ljuvlig. ♥♥♥♥+
Octavia Spencer tog ut svängarna i sin Marquesa. Hon hade sagt vad hon ville ha och de gjorde denna fjäderkjol som är fin på henne. Jag älskar när folk vågar! ♥♥♥

Isabelle Huppert är så franskt chic i den här. Så snygg, så elegant. ♥♥♥

Emma Roberts i vintage Armani. Vågorna i håret är så snygga till denna klänning, jag hade kanske önskat lite mer spets upptill men den är vacker. ♥♥♥+

Och så till de mindre lyckade klänningarna. Enligt mig då.

Leslie Mann i något gult pösigt. Lite som de där ballonggardinerna man hade på 90-talet. Jag som älskar stora klänningar borde ju gilla den här men nej det är för ballongpuffigt och skrynkligt och ful gul nyans. ♥♥

Janelle Moane. Samma här, mycket vidd i kjolen men nje..det är för mycket av allt nedtill och lite för lite upptill. ♥♥

Dakota Johnson. Varför en stor rosettblaffa på magen? Synd på en annars fin klänning men nej, det där lilla rosettförklädet är gräsligt. ♥♥

Scarlett Johansson. Alltså…nej. Jag gillar inte håret, inte klänningsmönstret och definitivt inte det där gräsliga skärpet i midjan. Det ser ut som något Trinny och Susanna stylat, de älskar ju att sätta skärp till allt. Hu! ♥

Blanca Blanco. Alltså. Man ska gå på Oscars och tar på sig den här? Slits upp till muffen, puffärmar och ett rött skärp till? Sluta. –

Sofia Butellas klänning ligger inte långt efter den där gula ovanför här. Varför har hon sytt ihop två olika klänningar? En glitterblåsa och en fjädersak. Nope. ♥

Kolla mer

8 comments

  1. Så roligt med Oscars-klänningar! 🙂 Håller i stora drag med om dina bedömningar. Snyggast: Kirsten Dunst (men hur ser hennes ena fot ut på fotot?!) Minst snygg (snällt uttryckt): Blanca Blanco.

    1. Ja det är ju så kul med dessa galaklänningar! Är det fest och glam så är det 🙂 Jag önskar att det vore lika kul att kolla svenska galor och klänningarna där men det är det icke.

  2. Så mycket fint :-). Jag gillade också den röda men tyckte att Ginnifer Goodwins snarlika var lite finare. Lite trendigare på något sätt! Men ja – Kirsten var finast 🙂

    1. Hehe, jag tyckte tvärtom om Ginnifers klänning. Hade med den först men jag gillade inte riktigt den, den var för mycket med prickar och grejor, kändes lite daterad. Inte ful men ingen favvo utan mellanskikt. Det är kul med alla olika åsikter och smaker 🙂 Kul att vi enas om att Kirsten var finast, så klassiskt Hollywood och snyggt <3

  3. Ha ha…!Vad underbart roligt du skriver om den där gula med puffärm och rött skärp! TACK för det skrattet och för allt annat också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.