Basplagg hjärta jeans

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Igår var jag i city en liten sväng för att se om jag hittade några kul nyheter i butik. Men det blev mest att jag kollade in basplagg på H&M eftersom de flesta andra butiker stängde klockan 17, och inte 18 som jag trodde. Snopet.

Jag är, tro det eller ej, lite trött på svart just nu. Förstå mig rätt, svart kommer ALLTID att vara basen i min garderob, men ibland får jag ju ryck med andra färger. Och nu är jag lite inne på annat än svart. Jag har ingen direkt preferens, utan jag kikar på lite alla möjliga kulörer.

Marinblått är ju ett säkert kort och det är ju i alla fall lite ljusare än svart 😉

Jag valde den v-ringade modellen, den åker inte isär lika mycket som den rundhalsade när den inte är knäppt. Och jag vill kunna ha den på båda sätten. Kostar 99 kronor så det är ju väldans överkomligt.
Knäppt. Och med en jäkligt skitig spegel, det såg jag först nu när jag tittade på bilderna. Det är något många butiker borde bli bättre på, nämligen provrummen. Städa oftare och se till att belysningen funkar. Att det finns tillräckligt med krokar och hängare. Det gör så mycket för hela provupplevelsen.
Nertill hade jag den här jeansen med ”fransar”. Lite långa för mig men eftersom de har råa kanter är det bara att klippa lite. Cellbes har dessutom 25% just nu på byxor så passa på om ni gillar de här eller några andra. Länk till jeans (funkar att gå vidare till andra byxor eller plagg också om ni vill gå via min tipslänk alltså).
Framifrån med lite konstigt perspektiv. För dig som kommenterade och menade att jag tar selfies för att se smalare ut, hellre än att be andra. Ja visst ser man jättesmal ut och snygg ut i såna här vinklar? Det är absolut därför jag tar bilder i spegeln, man blir alltid så ubersnygg… Jeansen finns i storlek 34-60.
Det här var alltså dagens outfit. Byxorna satt alltså på mig när jag gick in i butiken så den som retar sig, jag är ledsen men jag ville inte fota koftan med rumpan bar…

Det var dagens tips. Basplaggen på H&M och jeans. Funkar till det allra mesta. Bra på jobbet och på fritiden.

Kram

Kolla mer

6 comments

 1. Det kommer gå bra, rätt skor, roligt och så kommer resten att gå fint!

  Börja cykla..kilona rasar, musklerna växer, vinden i håret..

 2. Jag menade inget illa med att du fotar i provrummen, ville bara ge tips hur man kan se dig bättre, hela du liksom. Bilderna blir ’ihoptryckta’ liksom i provhytten.

  En liten fråga eller tips ( om jag vågar utan att du svarar i affekt )
  Varför fotar du inte i den stora spegeln utanför provhytterna? Då blir det en bättre helkroppsbild.
  Ha det bra och lycka till med jobb

 3. Nu när du har tid när du inte jobbar, ut och cykla i ett platt och vårigt Skåne! Jag fick en elcykel, avstånden nästan försvann! Jag är oxå överviktig med massa krämpor, men kropp och själ mår så mycket bättre när jag kommer ut. Prioriterar det framför alla andra måsten.
  Det hjälper oxå så mycket att få prata med nån professionell. Jag deltog i en smärthanteringskurs, bästa medicinen jag prövat.
  Men annars, fin Valentinesklänning! Och skojigt med jobbsök på indiska!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.