Bara blå saker

Jag gillar blått. Jag började med att kolla nagellack och byxor och sen flippade jag iväg och det blev helt blått i skallen där ett tag. Här kommer ett urval av allt smurffärgat jag vill ha. Brallorna tror jag ska klickas hem. Bra pris och de går upp till stl 50. Hur de sitter har jag ingen aning om. Och det där himmelblå lacket från Tromborg måste också komma hem till mig. Nästa vecka ska jag upp till Tromborgs kontor och titta på det tänkte jag.

Örhängen Lindex 39.50:-

Clutch med Union Jack. Accessorize £32 (fysiska butiker finns i Sverige också men har inte svenska priserna)

Blå byxor La Redoute 249:-

Weekendbag Accessorize £ 40

Marinblå Converse Nelly 699:-

Klänning HM 249:-

Dr Martens Halens 1399:-

Linus på Linjen tshirt Shirt store 159:-

Chanel nagellack Blue boy (hittar inte uppgifter)

Ring Mango Nelly 139:-

Nagellack Tromborg 215:- (den här nyansen har dock inte kommit ut än)

Dags att ta tag i dagen. Puss på er /Louise

Kolla mer

6 comments

  1. Köpte de där byxorna i rosa. De var dock mycket mörkare i verkligheten. 🙁 Annars är de jättesköna. (Så sköna jeans kan bli på min kropp. XD) De var för långa på mig som är 1,65m så de lär vara bra längd på dig. : ) Satt dock lite tajt över magen i storlek 50 som är min byxstorlek. Rekommenderar dom ändå, för de går till sig lite och är superfina. 🙂

    1. Jennie: Ja det är lite det jag tänker. Att de nog är mörkare än den där hubba bubba-rosa jag vill ha. Så därför blir det nog knallblå för mig. Jag är bara 165 jag också så då är de nog för långa för mig också. Men det finns en ankellång variant också såg jag. Så kanske den..eller så är de ganska snygga att rulla upp lite sen när man väl kan ha bara vrister utan att frysa fotknölarna av sig.

  2. Ett litet tillägg, tänkte på dig direkt när jag såg dem… heppo.se/damskor/hogklackat/model-28063-109880-0029
    Tack för din Goa blogg och ärliga och härliga bilder 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.