Aw på Mariaberget med finaste utsikten

Hej på er raringar. Har ni haft en bra dag? Hoppas det. Min egen har varit fin. Först jobb och sedan mötte jag upp Bella. Jag köpte en flaska vin, hon köpte och pizza och så gick vi iväg upp till Monteliusvägen och Ivar Lo’s park och satte oss.

Det är alltid mycket folk däruppe. Avlappnat och gött. Folk har picknick, några firade födelsedag, en del gjorde som vi och hade med sig pizza. Och trots att det är alkoholförbud tror jag att det på precis alla filtar fanns en flaska vin, haha.

Av med skorna och njuuut. Bella och jag jobbade tillsammans på Improveme och har hållit kontakten sedan dess. Trots att jag är 20 år äldre (fatta, det är ju inte kloookt) så har vi alltid supertrevligt.

Lilla fina Bella.

Idag är det internationella kyssdagen och eftersom jag inte hade någon att kyssa fick det bli en puss på Isabella.

Hon tog den här på mig. Helvete vad snygg jag är när man tänker efter…

Det blev dock lite kallt så vid åtta drog vi. Eftersom jag bor typ 4 minuter bort så kände jag att nej, jag går upp till mig när Bella och hennes kompis som mötte upp skulle gå vidare. Jag frös lite för mycket då.

Ja det var min kväll det. Och just det, jag har öppnat min Glossybox och det var bra grejor den här gången. Visar imorgon. Och så provade jag en kavaj och en topp jag beställt från HM’s rea. Och nu ska jag strax lägga mig på spikmattan.

Puss på internationella kyssdagen till er alla <3

Kolla mer

5 comments

  1. Ser ut ha varit en härlig kväll. Jag har också en tjejkompis som är 20 år yngre än mig. Börjar bara fundera på hur det blir när en annan blir 60 hehe men vi klickar väldigt bra 🙂

    1. Haha, ja vi får väl se. Men man kan ju ha kul tillsammans även då. 60 när vi är det och 60 när mormor var det lär inte vara samma sak..:)

  2. Man ser ju tydligt på sista bilden att du är föör snygg för att grabbarna ska våga stöta på dej 😉
    Tack för humorn i detta inlägget jag skrattade gott.
    Puss på dig också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.