Aw med vr, beerpong, minttu och mingel

Alltså, ni är ju bara för goa! Jag skrev ju om att tankarna på att sluta blogga dyker upp ibland när jag känner att det blir för mycket. Det är mest tankar och jag vet ju att jag skulle sakna er läsare och även företag jag samarbetar med osv. Men jag nämnde det och så fick jag sånt fint gensvar av er som inte vill att jag ska sluta blogga. Faktum är att jag blev så rörd att jag först fick tårar i ögonen på tunnelbanan på morgonen. Och sedan när jag kikade in från jobbet på eftermiddagen. TACK för att ni är så fina.

Att jag inte bloggade igår var helt enkelt för att det fanns noll tid till det. Först var det fullt upp på jobbet och sen var det dags för aw hos Adtraction. Ni vet, de som jag samarbetar med när det kommer till affiliates och sådant.

Jag minglade runt med företag (jag tänkte fixa lite tävlingar, rabatter och så för er kära läsare), spelade ölpinging, testade virtual reality, drack minttu för första gången och hade alltmänt sketatrevligt. Ja ni kan se själva från min lilla bildparad här nedan.

Det var mycket folk när jag kom men då var jag så busy med att mingla att jag inte hann fota. Därav att det ser lite öde ut här. Jag tror de flesta hängde vid ölpingisen här.

De här tjejerna alltså, jag tycker väldigt mycket om dem.Sofia, Lovisa, Marlene, Johanna och Malin. Så trevliga och goa så jag känner mig som en i deras gäng. Jag är alltid den bloggare som stannar längst, haha.

Beerpong, ölpong, ölpingis…jag hade aldrig testat det men tänkte att hey, man kan ju inte mer än att vara skitdålig. Men det var jag inte. Faktum är att när jag kaxade mig extra och sa att Skål, nu får du dricka , ja då träffade jag varje gång typ. Så det är nog det jag ska köra på – kaxighet. haha. Att jag brukar kasta prick med mina trosor ner i tvättkorgen har kanske hjälpt. Kast med liten (stor) trosa är bra övning. Jag var även en jäkel på att pricka basketbollar i vr-världen. Så om ni vill bli bra är det bara att kasta smutstvätten från några meters avstånd varje kväll, sen jäklar vinner ni femkampen på Gröna Lund 😀

Om man hittar en haj måste man ju posera med den. Det säger ju sig självt. Och Lovisa hade bara att lyda när jag tyckte att hon skulle vara med. Lollo, Lollo och en haj liksom.

Sen åkte maten fram igen och vi som var kvar satt och snackade, snapsade, sjöng och hade sköj till cirka klockan ett.

Ja jag var lite trött i morse när det var dags för jobb, men eftersom vi slutar kl 15 på fredagar var det lugnt. Så värt det när man får hänga med en massa nya och gamla bekantskaper. Jag fixade till och med en intervju till ”veckans kex” i Klick tack vare kvällens event.

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, jag har inga planer mer än att tvätta ett berg av tvätt. Sen hoppas jag ju att det blir något roligare än så också. Provrundor har jag också planerat så ni vet.

Puss o kram på er

Kolla mer

2 comments

  1. Hej, din blus…är den från VeroModa?

    Ja Louise vi är många som besöker din blogg dagligen! Jag har aldrig några förväntningar på att det alltid ska finnas nya inlägg…men blir superglad när de finns där!

    Det jag uppskattar med dig och det som gör att jag valt att följa dig är din uppriktighet, ditt språk och att du provar kläder i vanliga butiker och att du gör det utifrån en vanlig kropp. Sånt man själv kan nå, inte bara sukta efter.

    Allt gott till dig//Camilla

    1. Hej Camilla. Nej det är en randig klänning från Ellos som jag köpte för några år sen. Tack så mycket för dina fina ord, de tar jag med mig. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.