Avslappnad i jeans och rutor

En sak jag sällan gillar på killar är rutiga skjortor. Jag vet inte men jag tycker att det känns bonnigt eller gubbigt liksom. Det finns undantag som passar bra i det, men som sagt är man kille och vill imponera på mig ska man helst undvika rutiga skjortor på dejt 😉 Men sedan svänger jag helt när det kommer till tjejer för då gillar jag helst plötsligt rutigt. Med rätt rutor, jeans och boots eller kängor är det en skönt avslappnad men ändå medveten stil. Piffa med en snygg väska och klocka.

Här kommer två collage där jag utgått från samma blus från Lindex (tyvärr har den hunnit ta slut på nätet sedan jag gjorde de här collagen men den går att hitta i butik) och sedan kört jeans, linne, väska och klocka fast bytt färg och stil på det. Givetvis kan man ha vilken rutig skjorta man än vill. Varför inte riktigt röda läppar till detta för att addera en mer feminin touch? Det här är alltså hur jag väljer att styla en rutig skjorta/blus.

20140805-222215.jpg 1.Rutig skjorta Lindex 249:-  2. Brun skinnväska Ellos 999:- 3. Jeans Lindex Generous 399:– 4. Linne Lindex 79.50 5. Klocka Triwa från Ellos 1499:- 6. Boots Ellos 799:

20140805-222048.jpg

1. Rutig skjorta Lindex 249:- 2. Långt linne Lindex 79.50 3. Jeans Ellos 499:– 4. Svart väska Lindex 399:– 5. Dr Martens Ellos 1499:- 6. Klocka Esprit från Ellos 1699:-

Jag har tyvärr märkt de senaste åren att det är skitsvårt att hitta rutiga och randiga skjortor om man drar större storlekar. Ofta tantas de till genom att ta bort kragen och kanske lägga dit nån ful blomapplikation. Hello? Ge mig en vanlig jäkla skjorta! Den här från Kappahl är jag nyfiken på men har inte hunnit prova än. Jag har förhoppningar för den ser helt normal ut trots att den finns upp till stl 54.

705202_F_03Den här rutiga skjortan kommer från Kappahls XLNT kollektion och kostar 349:- Länk.

För er som drar mindre storlekar finns det hur många rutiga skjortor som helst att välja på och den här från Kappahl är bara ett exempel. Det finns rutigt på HM, Gina Tricot, Cubus, Kappahl, Lindex, River island, Levi’s osv.

712109_F_03Också från Kappahl men inte från xlnt och går alltså bara upp till stl L. 299:- Länk

Kolla mer

3 comments

  1. Provade jeansen på Lindex idag och förstår inte storleken, jag har 42 i nästan alla byxor och provade nu 44 generous o de var för små?? O då ska dessa vara lite lösare? Synd för de var så snygga!!

  2. Jag vill jättegärna ha rutiga skjortor! Helst med lite kvinnlig figurskärning. Men jag har så tjocka armar, så det brukar stupa på det 🙁 Har väl storlek 44 ungefär, men det verkar som om de glömmer att göra ärmarna vidare… Arbetskläderna vi beställt till jobbet var bara att glömma, det gick inte. Tips? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.