Även tjockisar vill ha sexiga badkläder

Godkväll på er. Vad hittar ni på? Jag antar att om ni läser det här när det kommer upp så är det snart läggdags. Samma här, men jag tänkte svara på ett gäng mail och lite sånt innan jag sluter de grönbruna för kvällen.

Idag har jag varit uppe på vinden och röjt runt lite när jag letade efter bikinis. Jag hittade dem och passade på att plocka med mig somriga skor och klänningar när jag ändå höll på. Imorgon blir det att prova och se om mina bikinibehåarna passar. På något sätt verkar just överdelarna krympa över vintern och boobsen vill liksom ramla ut. Det måste vara någon liten tomte som syr in dem under årets kalla månader. Eller nåt sånt…

Om de inte passar får jag väl prova några nya. Det kan hända att jag kanske vill förnya min bikinigarderob ändå. För jo, jag tycker att man ska ha några att byta med, det blir roligare så. Jag gick bland annat in på H&M’s sida för att se vad de har att erbjuda.

Jag vill ha en snygg bikini som ger en snygg klyfta. Jag vill ha en sexig överdel snarare än en rejäl jäkel liksom. Men det är supersvårt att hitta. Det är en massa vadderade saker med hur mycket tyg som helst om man är större. Och helst randiga eller rutiga. Eller prickiga. Suck.

Jag säger inte att det är något fel på den här, men det är så himla mycket tyg i behån. För mig som älskar att bada så suger såna här åt sig 120 liter vatten varje gång jag doppar mig.

Som alltid är det i stort sett bara unga och väldigt smala modeller som visar badkläderna. Förutom i plus size där kvinnorna är lite större. Som hon på bilden här ovan. Inte tjock, bara lite större än HM’s vanligaste storlekar.

Magen går oftast inåt på modellerna. Inget jag själv kan relatera till, men självklart finns det många med såna magar också. Eller många kanske är att överdriva, men en del.

Så döm om min förvåning när jag såg en helt normal kvinna mitt bland alla smala modeller. En tjej där magen inte är konvex. En vanlig kvinnomage. Det glädjer mig. Tänk om H&M faktiskt vill bli mer inkluderande? Att de inser att alla kunder inte är 22 år och drar storlek 34/36, utan att vi 40plussare faktiskt också är modeintresserade och för det mesta dessutom mer köpstarka än unga tjejer.

förutom HM så har jag varit inne på tusen och en andra sidor för att försöka hitta en snygg bikini. Men herregud vad svårt det är! I alla fall om man har lite krav, och det ska man ju ha. Jag tänker inte nöja mig med en tråkig en bara för att jag är tjock. Men det är snorsvårt om man har stora tuttar.

De flesta som passar mig är tyvärr väldigt dyra vilket jag har svårt att fatta. Det är inte som att en bikini måste stötta bysten som en vanlig bh. Man solar och badar på stranden. Eller okej, en del kanske studsar runt och spelar tennis och sånt. Men då hade jag nog hellre kört på baddräkt för att hålla allt på plats liksom. Men nu vill jag bara ha något som er snyggt ut och som funkar fint för sol och bad.

Stället jag har hittat flest på är nog Ellos. Jag har dock inte provat något från dem, men jag tänkte tipsa om ett gäng i ett nytt inlägg sen. Jag avslutar det här med ytterligare en från HM som ser fin ut, men jag vete fasen om den verkligen lyfter tuttarna.

Den här är också från HM+

Alla bikinis här på sidan är från HM. Att jag inte reklammärkt är för att jag helt enkelt inte har något samarbete med dem, så därför länkar jag inte heller. Men det är enkelt att hitta på deras sida.

Imorgon ska jag ge mig ut och se om jag hittar någon bikini jag faktiskt kan prova direkt i butik också. Wish me luck.

Kolla mer

5 comments

  1. Var faktiskt via bikinis som jag hittade din blogg för några år sen. Googlade på bikinis för stora och då dök en bild upp på dig från din blogg. Tror du hade en grön på dig. Men som sagt det var några år sedan och jag har fortsatt att läst din blogg sedan dess 🙂

  2. Jag beställde en leopardmönstrad bikini från Ellos som jag är supernöjd med
    Bara ett litet tipps

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.