Att spela spel är verkligen inte min grej

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Godkväll fina ni! Alltså, jag måste bara säga att jag är så rörd över hur rara ni är och hur ni verkar bry er om mig på riktigt. Hur fint är det inte att människor jag i de flesta fall inte träffat, faktiskt är genuint glada för min skull. Både vad gäller kärlek, och nu jobb. Ni är fantastiska och jag är så glad att jag har er som peppar mig och lyfter mig. Tack!

Just nu sitter jag och kollar Paradise hotel, ett program jag inte sett på många många år. Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det här med att spela spel är så långt ifrån hur jag fungerar som person. Tycker jag om någon så säger jag det. Okej att jag ibland tror att jag är rakare än vad jag är, men jag hade förmodligen åkt ut med buller och bång från såna där tvprogram som Paradise Hotel(om jag vore 20 år yngre till att börja med, haha), Farmen och annat där man ska agera utifrån taktik. Jag vill ha ärliga människor runt mig, då trivs jag bäst.

Nåväl, nu är det snart sovdags här så jag kommer upp i tid och får en tandläkartid imorgon bitti. Hoppas jag. Och sen blir det lunchdejt med en läsare – så kul! Och sen får vi se om jag lyckas hitta en frisörtid också. Plus en del annat fix. De ä mycke’ nu. 🙂

Ett modetips också. Den här rosa blusen är både snygg och har ett fint fall. Den hade gärna fått hitta hem till mig. Länk blus

Nej röda sneakers till är kanske inte det vackraste valet, men ni får titta bort från fötterna.

Ha en fin kväll och sov gott vänner. Eller ha en fin torsdag om det hunnit bli imorgon när ni läser.
Kram!

Kolla mer

8 comments

  1. Hoppas du hittar en bra lägenhet snabbt! Håller tummarna hårt!! Jättesnygga sneakers föresten. Letar själv efter ett par röda

  2. Ville bara säga att DU är en så himla fin inspiration! Att Du alltid orkar (trots allt som händer i ditt liv) uppdatera oss med allt smått och gott, ta Dig iväg och visa upp alla underbara modetips (för jag vet hur mycket jobb det ligger bakom VARJE bild och inlägg) det är otroligt imponerande♥️ Fina, underbara och fantastiska Du, jag är, har varit och kommer vara en trogen läsare, varje dag, då kavalleris blir så glad av Dina inlägg! Kram till Dig och stack för den fina jumpsuiten, den var lite för stor, men jag har sytt in den lite och nu sitter den som ett smäck! Kommer använda den tills det inte är något kvar av den, då klipper mamma den till mattrasor och väver en matta till mig, snacka om recykling! Massvis med kärlek och kramar till Dig du
    GENUINT VACKRA KVINNA INNANFÖR OCH UTNAPÅ! ❤️♥️❤️

    1. Vilken underbart fin komplimang Ida! Tack så mycket från hjärtat, det menar jag verkligen. Jag hoppas att jag kan fortsätta inspirera och dela med mig av stort som smått. Även om jag vet att det varit lite svajigt med inlägg det sista halvåret på grund av så mycket som hänt i mitt liv och som varit lite tungt eller för krångligt att dela med mig av. Men nu verkar saker falla mer på plats i mitt liv vilket känns bra. Vad kul att jumpsuiten blev bra efter lite justering och perfekt att din mamma recyklar den 🙂 Hoppas du får en jättefin vecka Ida och kärlek och kramar tillbaka till dig ♥️♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.