Är det slut med pojkvännen?

Handlöst på mage rakt gräset. Håret är tvättat och fuktigt, men inte fixat och enda sminket är mascara. Det duger fint en varm augustikväll.

Hej mina fina. Njuter ni av värmen eller stånkar ni runt som jag? Ta det inte fel, jag älskar att sommaren återkom, men det ÄR jobbigt när det är svinvarmt både ute och inne. Idag har jag sprungit och svalkat mig i trädgårdsslangen titt som tätt för att ens kunna vara ute. Nu när klockan är 18.30 är det dock väldigt behagligt. I alla fall utomhus. Inne är det som en bastu, så jag har satt mig i trädgården med ett glas Pepsi (jag tror jag busar till det med ett glas vin sen också) med datorn i knät.

Ni är flera som undrat om det är slut mellan mig och Thomas? Nej det är inte slut 🙂 Det var med honom och barnen jag var på stranden i söndags. Och nu sitter jag i hans trädgård, medan han är iväg och jobbar. Han har ett jobb där han reser mycket så ibland ses vi inte på närmare två veckor, men oftast blir det kortare tid än så. Så visst blir det ensamt emellanåt, speciellt när jag inte känner så många i Malmö. Men det försöker jag råda bot på 🙂

Jag vet att man kan tolka in olika saker i inlägg på Instagram osv, men nej det är alltså inte slut och förhoppningsvis vill han vara med på bild här snart 😉

Det är vackert med alla röda äpplen på gräset, men lagom gött om man trampar på något ruttet. Så när jag skrivit klart tänkte jag ta en omgång med räfsan och rensa både här och på framsidan. För det skulle inte förvåna mig ett dugg om jag trampar snett på ett äpple och stukar foten eller nåt. Så här ska fixas 🙂
Men först kan man ju föreviga både den blå himlen och äpplena.
Vackrare än goda…De gröna på framsidan ska jag dock testa göra paj på då de är syrligare och friskare liksom. De här är mer träiga på nåt sätt.

Nu vet ni hur det ligger till. Thomas kommer hem ikväll, och sen sticker han iväg för några dagar igen. Då blir det lägenheten, städa och fixa med bloppis. Det har varit lite för varmt för såna aktiviteter de senaste dagarna. Jag bor på sjätte våningen och det blir sjukt varmt där så jag traskar mest runt i bara trosor och orkar inte mycket mer.

Alltså, jag måste bara tillägga att djuren här i trädgården är ovanligt närgångna. Jag känner mig lite som Askungen eller nåt. Just nu har jag en stor trollslända som kretsar runt mig på ca 50 cm avstånd. Förut idag flög en duva nästan in i mig flera gånger. Fjärilar parkerar sig PÅ mig. En liten sparv av något slag har hoppat runt på våra fötter och tja…det är något med dem alltså. Djuren. Och ligger vi och solar här så pinkar insekterna på mig. Inte på Thomas, bara på mig. Bah!

Nä, fram med räfsa och skottkärra nu och ta bort äpplen. Så får jag ett glas vin sen. Av mig själv 🙂
Kram på er!

Kolla mer

2 comments

  1. Men åh, vad kul att läsa att kärleken fortfarande spirar! 🙂
    Hoppas på en bild på er snart, man är ju lite nyfiken vem denne man är!

    Ha det fint!
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.