Aprilväder as usual

Hej alla! 20 april idag då. Snö och regn om vartannat. Kallt som tusan. Samma pissväder som då för exakt två år sedan då min bror gick bort. En obehaglig dag kort sagt.

Man blir ju inte sådär sugen på vårkläder när termometern visar lika många grader som julafton på ett ungefär. Men våren kommer. Det är skönt att vi vet det. Mamma sa att det ska bli varmt nästa vecka så det får vi tro på.Just nu är jag på jakt efter en rosa topp. Starkt rosa. Ljusare rosa får komma när solbrännan kommer för det är som jag skrivit förut icke snyggt med ljusrosa på en blek kropp. Jag hittade några på Gina Tricot jag gillar men ska kolla runt lite till.

Jag ska ge mig ut och fixa ärenden nu och dessutom se om jag kanske hittar en drop-in som kan sätta ljusare slingor i mitt numera mörkare hår. Gillar fortfarande inte det och ska försöka göra något åt saken nu. Bild längst ner på hur håret ser ut i dagsljus. Ok färg men det är inte jag. Ha en fin dag nu. Puss /L

Den här har jag visat förut och jag blev glad när jag såg att den finns kvar i butik än. Tror det blir en sådan för nu har jag provat den tusen gånger. 149:- Gina Tricot.
Jag är även riktigt sugen på halsbandet. Kort och flera länkar i ett. perfekt partyhalsband. 149:-
Jag provade en anna rosa topp när jag ändå var igång. Med en smiley.
Fast jag vetefasen om smileys är min grej. Men jag gillar den rosa färgen 🙂
Mitt mörkare hår i dagsljus.

Kolla mer

5 comments

 1. Köpte du den rosa toppen från Gina? Den passar dej perfekt!
  Här snöar det för fullt nu……. Jag är glad att jag är hemma och inte ska någonstans idag. Hann med att promenera lite och hämta posten innan det började som värst.
  Kramar i massor till dej och familjen!

 2. Hej,vill bara säga att du ör verkligen jättesnygg i din nya hårfärg! Du strålar och är mycket snygg!! Kram

 3. Skulle nästan kunna döda för sånt hår och färg som du har! Men trivs man inte så är det inget kul alls. Skitsnyggt iallafall:)
  Tack för en mycket bra blogg!
  Kram AnnHelene

 4. var inne på gina förut efter du hade lagt upp bild på den rosa tröjan fast i en annan färg, den såg så snygg ut på dig samt i vekligheten gillar jag fortf tyget men modellen är urkass tycker jag jag såg ut som jag bar ett tält, synd

 5. Oops!! En Ann Helen till, inte ofta jag sett det, bara två stycken förut i hela livet!!! Håller med henne, jättesnyggt hår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.