Äppelpäppel klänning

Oooiiih vad det killar i ansiktet nu. Kör en omgång lermask för att pigga upp huden lite.

Jag sitter och kollar på tv samtidigt, Irene Huss. Jag har inte tittat på något program tidigare och förstår nu varför. Så galet okarismatiska alla är. Snaaaark.Fast det är ju bra förvisso så kommer jag i säng i tid för jag skiter totalt i vem som mördade vem och varför.

Den här klänningen som jag hade på en bild i förra inlägget köpte jag i fredags på Stadsmissionen. en massa små gröna äpplen. Det är lite städrocksvarning på den här längden men om jag känner mig själv så kommer jag ändå inte att lägga upp den. Dra fram symaskin, nåla..näe. Så länge jag inte trampar på den behöver jag inte lägga upp den. Det blir en hopp-i-slappeklänning.
Sen går det ju alltid att piffa upp med ett skärp och lite klackar. Jag funderar på att leta upp gröna knappar istället. De är ju något enklare att byta ut än att dra fram symaskinen som står längst bak i en skrubb under tusen miljoner påsar.

Kolla mer

8 comments

    1. Helena: jag tänkte på dig när jag såg alla de gröööna äpplena. hihi. Får bli lite äppliga knappar också bara. Puss o kram

  1. Jag tycker den var JÄTTE fin… ja, jag vet att jag säger (tycker) så ofta… men ovanligt fin då. Särskilt med skärpet på. Inte ett dugg slapp städklänning.
    Du ser sund och ärtig ut. Kram Asta

    1. Pastasson: Tack! då var den värd sina 40 kronor i alla fall. hihi. Det gäller att se bortom horisonten för vissa klädesplagg. Tycker du får visa en bild med dig i le hatt också. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.