Äntligen vinter igen

Hej raringar. Nu har vi vinter igen och jag gillar det. Dels blir det vackertmoch dels kan ja använda mina mössor igen 🙂 min svarta pälsmössa har vilat ett år men idag tog jag fram den. Lite varmt dock men det ska ju bli kallare mot helgen. Ska plocka ner mina Timberlandstövlar också.

20130116-015033.jpg Redo för att bege mig ut i snön.

20130116-015141.jpg Hello mysse.

På väg hem från affären passerar jag många skyltfönster, bland annat några guldsmedsaffärer. En av dem har så snygga smycken i skylten så jag tog en bild för att dela med er.

20130116-015347.jpg Det här till en snygg svart klänning…jodå..

Nu är det snorsent så dags att sova. I nästa inlägg tänkte jag tipsa om ett program som går idag (onsdag). Konstkuppen.

Puss o kram

Kolla mer

8 comments

  1. Hej Jeanette. Håret, tja..jag vet inte riktigt. Jag tog av den på apoteket igår men vet inte hur jag såg ut och brydde mig ärligt talat inte så mkt. Ett tips annars om håret blir flygigt när du tar av mössan är att stryka lite hårolja över det. Jag brukar ha en liten flaska med sånt i väskan. Har du inte det tillgängligt kanske du har handkräm eller annat. Smörj händerna och dra dem sedan över håret. Fast en liten dutt olja är ju bättre.

  1. Fast det härliga med en riktig vinter är ju dessutom att våren blir så mycket skönare sen. Vintern slipper vi inte undan så därför gillar jag att det är kallt och snö hellre än en aslång mörk höst liksom 🙂

 1. Hej Louise
  Jag har ett litet tips ang sovandet som fungerar för mig. Har haft sömnproblem i alla år nästan. I somras var det extra jobbigt, hade ätit insomningstabletter en månad men ville inte göra det längre. En kompis till mig skrev på fb om hur hon promenerade på morgnarna och hennes pepp fick mig att prova. Jag kände att det fanns en bra ekvation – om jag kliver upp tidigt (ca 5.40) varje morgon så måste jag bli trött till slut. Det var skittufft men jag började kliva upp och gå ut på varje morgon, eller 6 dagar i veckan i a f och efter drygt tre veckor så började jag sova bättre. De här promenaderna har blivit en vana, gör det även nu på vintern. Det som gjort att jag fortsätter tror jag är att jag ALDRIG har bestämt innan att jag MÅSTE gå ut, inga krav. Jag lägger fram kläder och skor kvällen innan och ställer klockan. Nu för tiden vaknar jag av mig själv (tog tid det med), kliver upp, tänder bara badrumslampan, klär på mig, dricker en 1/2 celsiusdryck för att få energi, tar på skorna, ipod och går ut. Jag går inte snabbt eller långt. Bara går, kravlöst. Det har tagit tid men nu älskar jag promenaderna. Sover bättre. Och har faktiskt gått ner ett par kilo. Det var inte planen, jag gjorde det bara för sömnens skull från början.
  Bara ett tips men kanske värt att prova om du orkar.
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.