Äntligen sol och bad i havet

Hej raringar. Jag lovar att skriva och visa lite mode imorgon, men i kväll orkar jag inte.

Jag mamma och pappa har varit i Mellbystrand/Skummeslöv idag för sol och bad. Som jag längtat!

Efter en dag vid havet brukar vi åka hem och grilla och mysa. Men eftersom det är grillförbud i Skåne så går det icke. Imorgon ska det visst vara mulet och blåsa, hoppas det regnar mer än gårdagens skur så vi kanske kan grilla efter helgen eller så.

Är ju kvar här nere till den 21e, men ska nog lyckas blogga ändå. Trots att det inte blir så himla mycket mode och skönhet. Men här försöker jag koppla av det mesta.

För de som undrar över S som jag dejtade, så har jag inte hört något från honom på flera veckor. Så jag ser det som slut. Och det är det ju. För man ”pausar” inte så i ett seriöst förhållande. Så det är bara att gråta, spotta i nävarna, resa sig och gå vidare.

Nu sova. Kram på er.

Kolla mer

2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.