Äntligen klara!

Hej fina ni! Tack för all pepp! Nu är alla mina prylar äntligen på plats i Osby! Allt är inburet och står i mammas och pappas finrum i väntan på Malmö, skåpbil och släp tillbakalämnade. Pappa och jag har slitit som hästar och jag är så otrolig glad över hjälpen!

Nästa helg igen är det dags för mitt nya hem i Malmö, jag hoppas på lite hjälp då också även om jag verkligen tycker att det är svårt att be om det. Jag vill helst klara allt själv. Men ibland får man inse sina egna begränsningar.

Idag har vi som sagt packat ur det sista och jag är trött så jag grät ett tag. Jag har inte ens hunnit tvätta ansiktet idag och gått i håliga jeans och skitig tröja i ett par dagar nu. Inte mycket att fota och blogga om 😉 Men imorgon blir det bad, hårinpackning, ansiktsmask och så. Fixa mig lite helt enkelt.

Jag kommer också att sortera mer bland kläder och sådär, så det blir nog en ny bloppis/loppis(för den som vill komma hit) inom kort.

Men nu är det sova och nya tag imorgon. Bland annat klädtips. Full fart framåt vänner! Det här kommer bli bra!

Puss o kram ❤️❤️❤️

Kolla mer

7 comments

  1. Heja! Vet hur det är. Jag flyttade för 2 månader sen och utan föräldrarna hade det inte gått! Tänk vilken start på det nya året du får. Fantastiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.