Anti-shine för både män och kvinnor.

Nu har jag varit på bloggmingel på salong You. Det var verkligen hur trevligt som helst! Jag erkänner att jag var nervös innan jag kom dit. Tänk om de andra bloggarna är stroppiga och så piffiga att jag kommer känna mig som en gammal soptunna? Och hur är Steve Terry egentligen? Kommer någon att prata med mig? Men nej, de andra bloggtjejerna som var där är verkligen jättegulliga och lättpratade. Jag kände mig lite soptunneaktig dock eftersom jag fick världens klimakteriesvettningar när jag kom in i salongen. Jag är inte i övergångsåldern i övrigt vad jag vet men herreguuuud vad klibbig och äcklig jag blev. Jag hade lust att kasta mig över en såndär hårtvätt-vask för att skölja av mig. Och Steve Terry, åh sicken go kille! Alla som jobbar där är supertrevliga. Gissa vart jag vill gå för att klippa mig nu?

På beautyplanet kostar den här 299:- för 30 ml. Eftersom man bara behöver lite lite att dutta på så är det klart värt det. Den luktar inte kille heller för den som undrar 😉

Jag visar bilder från kvällen imorgon men innan jag lägger mig så tänkte jag tipsa om en jättebra produkt som sminktjejen (förlåt, jag glömde ditt namn men det var så många nya att hålla reda på) visade mig. Det är en anti-shine gelé från Shiseido. Den tar verkligen bort det blanka på en sekund. Man slipper puder för att hålla ansiktet icke-smörliknande nu under sommaren. Bara dutta lite gelé och du blir matt och fin. Både för killar och tjejer. Den för killar är förmodligen billigare än tjej-diton dessutom. Ofta tar de ju extra bara för att göra förpackningen rosa och gullig. Nu ska denna här slänga sig i bingen. Puss o sov gott sötisar.

Kolla mer

4 comments

  1. Hej snygging!
    Klänningen från Bon Prix har kommit (den blå med vita prickar) Jättefin och sitter väldigt bra! Tack för tipset om den! Jag måste dock få in snitsen hur jag ska ha och knyta den, hehe….
    Blåsigt som attan idag. Ser en träbusskur nere vid vägen som fått sej en skjuts och nu ligger ner…..
    Ha det gott och kram!

    1. Bertil 😉 Vad kul att du blev nöjd, jag tycker också den sitter riktigt bra. Men visst får man testa sig fram hur den sitter bäst. Tur det medföljer tips. hehe. du får ha stenar i fickorna så du inte blåser iväg du också 🙂 Kram och sov sött

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.