Ankeljeans och marinrandiga toppar

Jag vet att många av er precis som jag tycker det suger att leta brallor. Jag misstänker att det och bikini är det mest ångestframkallande att shoppa för oss kvinnor oavsett storlek. För det är jobbigt och bökigt att testa och man blir väldigt medveten om sin rumpa, mage och lår. Men ibland måste man ju. Och jag känner att jag nog måste nu. Jag behöver ett par ankellånga jeans i sommar. Ankellånga är somrigare och man kan visa sina sandaletter och ballerinor till skillnad från bootcut och annat. Samma som med capribrallor men det är inte min grej. Jag älskade Capri för en 15-17 år sedan och hade flera par men sedan dess har jag inte känt för det. Förutom två par pösiga med knyt nedtill från Indiska.

Jag har inte testat runt än så jag får se vilka de blir men de här från Lindex gillar jag. Sköna och i rätt längd. Går upp till storlek 54 på generous. Sätt en randig tisha till och du är sommarfräsch som en liten…matros?

hjartrandiga2
Den randiga med hjärtat är från vanliga avdelningen och går upp till xl. Gillar brytningen med hjärtat på det randiga.
hollyrandig
Den har inte kommit ut i webbshoppen än men finns i butik och kostar 149:- från xs-xl. Länk HÄR.
jeans
Det är ju snyggast utan strumpor men när man går i converse en varm dag så..tja..ni fattar. Man tar helst inte ens av skorna. Dåligt val när man ska testa brallor. Jeansen kostar 299:- är jag ganska säker på men när jag kollar bilderna på hemsidan är de mest lika de som står 399:- på så jag vete fasen alltså. Får kolla upp om någon undrar.
randigojeans
För den som inte vill ha hjärta utan bara ränder och lite lösare passform finns den här på generous för 199:- Och säkert en liknande på vanliga avdelningen. (jepp jag tog av strumporna här för att få rätta känslan)

Ha en fin förmiddag folks! Kram

 

Kolla mer

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.