Allt eller inget för mig

Hej på er finingar. Idag har det varit en kolmörk dag här i huvudstaden. Solen ville inte skina igenom molnen ordentligt idag (ni har säkert läst om det) och jag har varit så gruvligt trött hela dagen. Jag var hos doktorn i förmiddags men eftersom det var en st läkare som bara är kvar ett par veckor så gav hon mig en remiss vidare. Jag hoppas att det stället lyssnar och har tid för mig.

Sedan har jag varit låg och trött som sagt. Men jag tog mig i kragen och gav mig iväg ut på en liten provrunda, men mer om den imorgon.

Nu ikväll har jag kikat på tv och sitter med en ansiktsmask. Jag älskar att lägga ansiktsmask, man känner ju sig så mjuk och ren efteråt. En eller ett par gånger i veckan blir det. Idag blev det rescue me mudmask från Palina.

Igår var jag och hämtade ut två paket. Det ena från Ellos och så ett jag inte alls visste vad det var. Jag packade nyfiket upp och det visade sig vara en bok. Simona Ahrnstedts nya ”Allt eller inget”. Ett så passande namn för allt jag funderar över just nu. Jag vill verkligen ha allt eller inget, halvmesyrer passar inte mig. I kärlek, vänskap, jobb och annat.

Så här ser det ut hos mig just nu.

Jag ser fram emot att läsa den här. Allt eller inget, som det ska vara.

Det ramlade ut en massa små silvriga(de ser svarta ut här) glas och flask-konfetti när jag öppnade boken och så var den signerad av Simona. Jag blev jätteglad.

Det var min kväll det. Nu ska jag dricka upp mitt te samt svabba av ansiktet och byta lakan i sängen. Intressant va? hehe.

Kram och sov sött alles

 

Kolla mer

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.