Allsång, fix och lite vemod

Godkväll vänner. Hur har ni det? Jag själv sitter med ett glas rosé och filar och fixar mina fötter. Eventuellt tar jag händerna också. Jag fixade faktiskt naglarna igår på både mig och mamma, men idag har vi jobbat på här så jag sabbade de där. Och med jobba så menar jag att vi har satt upp en rullgardin i köket, fäst en massa sladdar som legat som ormbon tvärs över hela hallen. Och så har jag sorterat, plockat och försöker bringa ordning här. Det är ju så när man bor litet, det blir så jäkla rörigt på nolltid. Men nu så!

Jag kollade på Allsång på Skansen också förut. Och sjöng såklart. Jag tycker Sanna var bra som programledare vilket förvånade mig på ett positivt sätt. Jag var lite rädd att hon skulle vara stel och tillgjord men nope, jag hade fel och det är jag glad över.

Det vemodiga är att mamma och pappa åkt hem nu. De sitter på tåget as we speak. Eller nu när jag skriver snarare. Det är alltid mysigt att ha dem här. Enda fördelen är att jag nu får tillbaks min säng igen och slipper ligga och lyssna på kylskåpet samtidigt som luftmadrassen gnisslar i protest så fort jag rör mig. Men annars så blir det tyst här.

Just det ja. Jag passade på att lägga ansiktsmask också nu när jag ändå sitter här vid tvn. Som synes har jag två olika så jag är lite extra tjusig nu, helt enkelt för att jag letade upp vad jag hade och klämmer ur resterna ur förpackningarna. Och den där svarta är ju dessutom bäst för just områdena där man får pormaskar och finnar och just näsan och hakan blir lättast orena på mig. Att lägga mask en gång i veckan har alla tid med. Serum och ansiktskräm är inte heller speciellt avancerat och går fort att applicera efter rengöring av huden. Vill man få fräsch hy får man jobba lite för det också.

Rosé, nagellack och allsång.

Asäckligt för en del. Fötter alltså. Andra gillar dem, och så finns det såna som jag som tycker att fötter bara är fötter. Nu ska mina bli fina. Naglarna blir svarta igen och resten av fötterna ska bli mjuka.

Snyggt jobbat Sanna. Det var rart när hon satte sig i sin mammas knä och grattade henne på födelsedagen.

Puss, kram och sov gott raringar.

Kolla mer

3 comments

 1. Godkväll,

  Borde bli bättre att ta hand om min hy…

  Undrar om du provat kläderna MQ har i sin plus size avdelning? Hur tycker du storlekarna är?

  Ingrid

  1. Hej Ingrid. Jag tycker det är lite terapeutiskt att ta hand om huden, förutom att man känner sig fräsch, så go for it 😉
   Nej jag har inte fått tummen ur att testa mer än en klänning från MQ’s plus-linje. Den jag provat är normal i storleken. Ska ta mig iväg och prova fler i veckan tänkte jag.

   1. Tack ser fran emot det, bor själv inte nära någon butik som har dem i sitt sortiment. Är sugen på kavaj, byxa och en top eller blus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.