Alldeles oäkta leopard

Här skulle jag försöka mig på att göra en exorcist-pose som hon på hm bilden jag visade häromkvällen. Men jag kom på att det blir svårt att vända båda armbågarna framåt när jag håller i kameran. Så det blev..ehm..sådär. Fast klänningen ÄR fin. Veckad runt halsringningen om det inte syns så tydligt på denna tjusiga bild.

Har ni en bra dag so far? Själv känner jag att det liksom sprudlar i mig trots äckligt snor och hosta. Men mina kroppsutsöndringar skiter jag i för jag mår ändå så bra idag. Utan någon speciell anledning. Jo solen gör ju helt klart sitt till, och era goa kommentarer jag just läst. Jag försöker svara alla men ibland glömmer jag någon, ta inte illa upp för det är bara jag som missar, inte att din kommentar är mindre värd. Ville bara säga det.

Innan jag fortsätter med mitt pysslande så tänkte jag visa ytterligare en vill-ha sak från Indiska. Deras xl och jag går hand i hand och jag är så glad för det! En del affärer har ju xl som är små som bebiskläder, menIndiskas är rymliga och till och med mitt ass får plats i deras kläder. Lovely!

Den här leoparden ser lite grönaktig ut men den är nog ganska vanlig leopardfärgad egentligen. Jag tänker mig den här till beige eller bruna pumps. Eller om man vill vara lite mer casual så hade mina sandfärgade tygkängor passat finfint till.

Kolla mer

7 comments

 1. Härliga inlägg att läsa ikapp som vanligt 🙂
  Vår i luften, javisst är det uinderbart! Ja, jag gillar oxå Indiska, de kan ha mycket fint där, många härliga sjalr oxå tycker jag.
  Ha det fortsatt härligt i vårsolen och sola tallkottskörteln! Kram från Götet

 2. Jaa du puman, du fortsätter med att tvinga mig till Indiska 😉
  Snyggt som vanligt!
  Och vad gäller förra klänningen så trodde jag faktiskt att du hade den där ”specialaren” under. Även om du själv tycker att klänningen var en storl för liten så satt den snyggt och du har liksom inte de där lösa volangerna som jag har. Kan det vara mina ”skitungar” till tonåringar som har sabbat min kropp. Vikten har jag tuggat till mig helt själv, men det där lösa är väl inte mitt fel, snyft!
  Det är nog bara kniven som gäller och det kommer aldrig att ske.
  Undrar om silvertejp funkar?! Har hört att det som inte går att laga med det är trasigt! 🙂
  Lev livet sötis.

  1. Helena: Smickrare där;). Nope, ingen underklänning där men har tänkt köpa mig en till. En beige den här gången. Inte vidare sexigt men praktiskt som tusan under sommarklänningar. Och nej jag tror inte på att du har några fläbbiga volanger, du är snygg som f-n ju! Men tonåringar kan man skylla saker på ändå. hehe. Och ja, silvertejp funkar till allt från dammsugare till fläsk annars. Tror jag ska ta till det knepet sen. Man får ju en epilering på köpet sen efteråt dessutom. Ha en underbarkväll sweetiepie. pöss

 3. Riktigt fin klänning..kanske borde ha provat den när ja va på Indiska häromdagen, men tyckte inte den såg lika fin ut då..Hoppas du får en bra dag!

  1. Emma: Vet hur du menar, jag tyckte först..ok..jag testar den även om den kanske inte är så kul men så var den ändå fin på! Vissa plagg gör sig bättre på kroppen. Medans andra verkligen bör stanna på galen. hehe. Ha en fin dag du med. Kram

  1. Ulrika: ja den är jättefin! Skärningen gör att den inte blir kärring eller slamp-leopard heller. Jag kommer inte ihåg hur mycket den kostar. 399:- kanske? När jag kollar många plagg så glömmer jag ofta priserna. Hittade inte på nätet heller tyvärr. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.