Alla hjärtans skyltning

God förmiddag alla!

Om en vecka är det alla hjärtans dag och det börjar synas i en del skyltfönster. Om de söta trähjärtanen i det här fönstret är på grund av alla hjärtedagen vet jag ju förvisso inte, de kanske bara kände sig lite kärleksfulla ändå. Jag blev så glad när jag såg allt fint och färgglatt i fönstret att jag var tvungen att dela med mig till er. Jag minns inte vad butiken heter men den ligger på Hornsgatan. Jag ska gå in och kika mer på priserna i veckan tänkte jag.

Ett fat med blandade trähjärtan och en blommig kudde hade inte suttit fel just nu.
Och de underbara väskorna! De hade liknande förra våren och jag blev helt ha-galen redan då. De tog dock slut i ett nafs. Bilden är lite suddig eftersom jag inte var den enda som gillar väskorna, en kvinna inne i butiken klämde på dem så de gungade hej vilt. De kostar cirka 450 kronor.
Tehuvan är ju bara för fin!

Kolla mer

4 comments

  1. Goldheart: nej det är ju så..man shoppar väl inte direkt för att man behöver en väska till ;). Men att bli glad av att titta på/använda en sak har ju sitt värde det också. Ha en fin kväll. kram

    Pastasson: jag också!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.