Adamo by Swegmark

rollupFör ett par veckor sedan var jag på ett pressmöte med Amelia Adamo och Swegmark. Amelia har varit med och tagit fram en linje för mognare kvinnor och den består av ett formande linne med inbyggd bh, en bh med vadd och en bygelbh utan vadd. Samt trosor. Vi fick även kolla in de senaste sportbh’arna från Swegmark.

adamoInnan vi satte oss för att lyssna på Amelia och designteamet fick vi ta för oss av fika.

cupcakesDe här minicupcaksen var rent löjligt goda. Lite sega sådär och med så god fyllning. Jag testade två olika. Vi fick även wraps och blåbärssmoothie. Mmm!

bruttornaDet var extra kul att träffa på de här pinglorna där. Karin, Karin och Elin.

ameliaAmelia Adamo är både trevlig, lättsam och rolig när hon berättar.

ameliabakHär visade hon rumpan och hur de en gång hade stringtrosor som gåva med tidningen Amelia. Och vilken flopp det blev. Amelias läsare var inte alls intresserade av stringtrosor. Vis av det misstaget är det alltså inga stringtrosor i kollektionen Adamo  by Swegmark. Jag hade själv string ett tag men nej, det är inte snyggt på mig. String är finast på en tränad och fast häck anser jag.

linnenShapinglinnena kommer i tre färger. Svart, vitt och syrenlila. Vi fick välja ett plagg från nya kollektionen så jag tog det svarta shapinglinnet, återkommer med recension när jag fått hem det.

syrenlilaDe valde syren istället för den klassiska nudetonen. Ljust lila funkar dessutom lika bra under vitt som vad beige gör. Det vill säga det syns inte. För ni har väl inte vitt under vitt? Såvida man inte vill att bh’n ska synas då, men annars är det beige eller syren under vitt som gäller.

monstretVadderad behå finns i storlekarna: 75-95 B-E, 75-90 F och kostar cirka 399 kronor.
Icke vadderad behå finns i storlekarna: 75-95 B-E, 75-90 F och kostar cirka 349 kronor.
Trosorna finns i storlekarna: 36-46 och kostar cirka 199 kronor.
Shaping-linnet
finns i storlekarna: 75-95 B-E, 75-90 F och kostar cirka 499 kronor

baksidanDet sitter en silikonkant längst ner så att linnet inte ska glida upp.

sportbharSportbhar. Den där orange är jag sugen på att prova. För jag måste komma igång och träna NU. Kan förkylningen och tröttheten bara försvinna tack, för jag måste börja röra på mig.

rutigDen här bh’n är inte från Amelia-kollektionen men snygg. Jag har funderat på att köpa den här i svart.

adamokollektionenDe olika seten med tillhörande trosa.

moffaEfter föreläsningen testade jag den där lakritscupcaken medan jag väntade på min tur att bli mätt. Väldigt många svenska kvinnor har fel bh-storlek men jag hade faktiskt koll på min. 85 E trodde jag och det var rätt. Ett tips är att mäta dig (det finns måttabeller på nätet) eller få dina mått uppmätta i en bh-butik typ Twilfit. Ett annat tips är att inte tvätta dina underkläder med sköljmedel då det förstör fibrerna i plaggen. Så bort med sköljmedelsflaskan när ni rengör underkläder.

jagkarin2Här står jag och Karin. Jag med en trasig goodiebag.

goodiebagDet här låg i påsen. Handtvålen var precis vad jag behövde då min var slut. Fotgrejen ska jag testa lite längre fram för nu håller jag ju på med en annan kur för tassarna. Necessären är dessutom så himla snygg. Perfa! Boken har jag inte börjat på än men det kommer.

Sådär, dags att gå iväg och uträtta ärenden. Puss på er.

 

Kolla mer

13 comments

  1. Ja smaken är ju alltid som baken. Jag vill helst inte att mina underkläder ska synas igenom 🙂 Sedan beror det lite på vad det är för plagg men som sagt, under vitt har jag helst en beige bh.

 1. Vad det ser mysigt och trevligt ut på alla event du går på. Ingen nackdel att få trevliga goodiebags eller annat fint heller. Fina underkläder och sportbhar. Ha det så bra och hoppas du piggnar till snart. Kram Mirjam

  1. Ja det är oftast väldigt trevligt på de där eventen, speciellt när jag träffar på folk jag känner. Tack för kryat, hoppas också jag blir pigg snart. Är otroligt trött på att vara trött nu 🙁 Ha en finfin onsdag. Kram!

 2. Spännande att se om silikonkanten funkar eller om det blir bridget Jones (boken, filmen tog inte med det :() om du råkar ramla över några snygga skjortor när du är ute och kikar får du gärna tipsa 🙂 helst lite längre och rutiga, skogshuggarstil fast tjejmodell^^ letat efter den perfekta i åratal nu :/

  1. Ja jag har också letat efter den perfekta rutiga i flera år. Helst röd och med rätt rutor liksom. Oftast är de dock för fesiga i färgerna. Och tyvärr för små för mig. Killavdelningarna har oftare rätt mönster men herrskjortor sitter inte bra då de är för smala över höfterna. Hojtar om jag hittar en jag fastnar för 🙂

 3. Åh men vilket bra tips att syren funkar lika bra som beige. Är lite trött på beige/hudfärgat. Syren till våren blir ju perfekt! 🙂 Tyvärr funkar inte Amelia-kollektionen på mig: har behåstorlek 80G. Men fina var de. Och det finns säkert andra underkläder i syren.

  Ett tredje tips om underkläder är att inte använda blekande tvättmedel (vittvätt till exempel), inte ens på vita underkläder eftersom de egentligen är färgade vita och det vita blir grådaskigt med vittvättmedel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.