Nej den blev inte så bra

Godkväll kära ni! Jag hoppas att ni haft en bra dag? Min har varit lite upp och ner, men just nu känns det bra. En kabel till min skrivare hade försvunnit i flytten och det upptäckte jag precis när jag skulle använda den och det var lite brådis. Så det sket sig trots att jag letade som en tok. Jag letade även efter ett kvitto som var puts väck, men icke. Sen gick jag ut i regnet och gjorde mina ärenden. Hemma igen tog jag några djupa andetag och se på f-n, jag hittade både kabel och kvitto! Tänk att man kan bli så glad för det lilla 🙂

Ett av ärendena var att prova en klänning jag hämtat ut från H&M. Tyvärr för stor :/ Och så ville jag kolla runt bland nyheter också.

Tyvärr tog de här klänningarna slut i ett nafs, men så kom det in några returer antar jag, så jag slog till. Men tyvärr fanns bara xxl och den är för stor.
Fint mönster och klänning, men den får åka tillbaka igen för den blir för säckig.

Men jag hittade en massa jag gillade också, bland annat ett par, tro det eller ej – byxor! Det är något jag verkligen inte tycker om att prova men de där…yes. Jag visar i nästa inlägg.

Nu ska jag röja lite till här samtidigt som jag kollar Svenska Hollywoodfruar. Jag har inte sett det på flera år och, tja..ehm…Det är inget program för mig längre. Det var kul i början men nu känns det mest trött. Jag vet att många tycker illa om Gunilla Persson, och hon har onekligen sina sidor. Men jag beundrar hur hon är mot sin mamma. Hur många skulle palla ha sin senila gamla mamma boende hos sig år efter år? Så där tycker jag att hon är himla fin.

Eftersom man ju ska vara snäll så ska jag inte uttala mig mer om de andra för då hade det nog blivit rätt spydigt 😉 Eller, inte nog – jag vet med säkerhet vad jag tycker. Fast jag hoppas ju verkligen att de spelar korkade och inte ÄR såna. Nåväl, de kan få babbla på i bakgrunden medan jag plockar ner sommarkläder och skor som ska upp på vinden.

Kram på er!

Kolla mer

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.