Ja jag blev bränd idag

Hej på er! Hoppas ni haft en skön dag? Min har varit ganska bra, dock lyckades jag bränna mig i solen. Jag har massor av solkrämer från faktor 10 till 50 – men alla var i min lägenhet och jag var hos pojkvännen. Tanken var att bara sitta lite, men så satt jag och fixade mail och annat och vips hade det gått ett par timmar och jag var bränd. Det är så himla dumt!

Foundation i ansiktet dolde det rödaste ett tag innan det liksom smälte in i huden. Solskyddsfaktor på imorgon folks!

Men nu jäklar ska jag dra dit ett lager krämer och grejs så jag har till hands. Det blir liksom dubbla boenden nu så jag drar saker fram och tillbaka, men har börjat ställa dit lite grejs så jag ska slippa stå där med skägget i brevlådan.

Kollar den här på kanal 8 på torsdagar. Sån nostalgi och bra än.

Nu är jag dock tillbaka i lägenheten igen för T jobbar och jag har saker att göra. Dels med bloppis, fixa klart i lägenheten, ordna med en massa papper och sånt. Tanken var att packa bloppis efter att jag kollat på Tillbaka till Eden, men hej vad jag bedrog mig för jag mår svinilla och magen har fuckat ur helt. Kanske pga solen? Man kan ju må lite konstigt när man bränt sig. Så det blir att sova så fort jag är klar med det här inlägget.

Hopp in i bilen med halvblött hår, jag orkar inte fixa det så mycket nu på sommaren.

Efter T jobbat klart igår duschade vi och satte oss i bilen för färd mot mamma och pappa i Osby och sen vidare med dem till Hästveda marknad. Vi åkte från ett soligt Malmö till ett regnigt Osby och Hästveda. Det regnade i stort sett konstant när vi gick runt mellan marknadsstånden. Men regnet var ljummet och det blåste inte så det var okej. Vi höll oss pigga (hade varit uppe tidigt) och att jag inte hade fixat håret gjorde liksom inte ett enda dugg 😀

På tivolit hade de detta svineläskiga spökhus…
Siegfried & Roy hade en given plats bland plåtburkskastande och håriga bollar.

Det blev en sillamacka, strumpor, en tshirt och marknadskarameller inhandlade också innan vi åkte hemåt igen. Jag är så glad att T ville komma med mig till Hästveda som alltid varit en tradition, men nu är det nog 10 år sen jag var där skulle jag tro.

Dags att sova nu( i nytvättade lakan dessutom – underbart) så huvud, mage och allt blir bra tills imorgon för då har jag tusen saker att göra.
Kram på er!

Kolla mer

3 comments

 1. Åååå tillbaka till Eden. Den kommer jag ihåg. Köpte Dvd med dem för nätt är sen 🙂

  Aaaaaaaaj som fan va ont det måtte göra

  1. Ja jag måste också köpa den på dvd så jag kan se om den sen 🙂 Älskar mina dvd’er! Har till exempel Mistrals dotter och Tracys hämnd -finfina exempel på 80tals miniserier man måste ha.
   Det röda stramade faktiskt mest, gjorde inte så ont. Men jag mådde inte bra i kroppen och det kan vara på grund av det där. Idag ser det dock bättre ut tack och lov 😀

 2. Jag läste att Hästveda marknad som en av få marknader, fortfarande håller på med djurmarknad (!) men då jag läste vidare samt såg klipp insåg jag att det hela verkar väl kontrollerat och uppstyrt med både veterinär och kontrollanter för djurens bästa, så det lät ju bra! Det fick mig att längta dit faktiskt, jag kommer från Skåne från början och bor nu i södra Småland så jag har och har alltid haft nära dit men det blir liksom inte av längre. Tyvärr!

  Och Tillbaka till Eden! Åhh herregud, minns när jag hyrde de avsnitten på VHS-kassetter en gång i tiden för en herrans massa år sen! Den skulle jag absolut kunna tänka mig att se om!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.