Ont, det gör ont!

Jag försökte verkligen dra upp båda mungiporna här. Det gick ju sådär på bedövade sidan. Och ja, håret ska btw också fixas i veckan. Det känns som om jag behöver en totalrenovering. Lite som en gammal bil.

Hej på er! Nu är jag tillbaka! Det blev inte mycket bloggande i helgen av olika anledningar. En var att jag åkte till Höganäs för att fira min moster som fyllde år. Sedan åkte jag med mamma och pappa upp till Osby för att kunna hälsa på min fina lilla mormor igår. Hon har ramlat och slagit sig så hon är sängliggande hemma och har så ont den stackaren. 99 år, going on 100 – då är man ganska skör. Men hon blev så glad när jag och mamma kom. Jag tvingade i henne mat för nästa gång ska vi spela fotboll. Så hon åt lydigt.

Sedan tog jag tåget hem. Jag däckade redan innan 22 för jag har haft en helvetisk huvud- och tandvärk i många dagar så smärtan har gjort mig prutt-trött. Så idag var jag tvungen att gå akut till tandläkaren. Två hål som behöver rotfyllas, så oerhört trevligt besked. Men eftersom det var akuttid idag gjorde hon bara en provisorisk lagning och stoppade nån medicin i tanden.

Flera dagars värk i skallen och mun sätter sina spår. Och då syftar jag inte bara på det vackra Mona-Lisa smajlet…

Jag trodde det skulle ta bort smärta. Men ack vad jag bedrog mig! (Nu kommer det svordomar, så håll för ögonen om ni är känsliga). För fy i helvetes jävlar vad ont jag har i munnen nu. Hon (tandläkaren) satte flera bedövningssprutor och nu när de börjar släppa för det så galet ont. På en skala 1-10 så är det 10. Så ont gör det. Men jag har proppat i mig alvedon och ipren så det har avtagit något nu. Och när jag kom hem lade jag mig på spikmattan för jag tänkte att om det gör ont på ryggen så kanske det inte känns lika mycket i tänderna och tandköttet. Jo. Det gjorde det visst.

Sådär, nu har jag gnällt av mig lite och ni vet varför jag varit lite osocial. Nästa inlägg blir annorlunda, jag lovar. En nyhet kommer att avslöjas. Flera vet redan, men jag tänkte berätta mer om det. Så kolla in sen igen. Och ja, jag har också provat lite nya kläder, så jag har flera inlägg att skriva. Det ska bara sluta värka så förbannat först.

Kram!

Kolla mer

6 comments

  1. Jag har också varit hos tandläkaren idag, men inte akut. Jag hade också ont, både där och efteråt. Ju äldre jag blir, detta mer tandläkarskräck får jag.
    Oj, så spännande, då ska jag hålla utkik efter din blogg!

  2. Tandvärk är det värsta. Har lärt mig att inte vänta en sekund med tandläkarbesök eftersom man inte vill hamna i att det blir tandvärk (egen erfarenhet). Och be tandläkaren om citodon. Annat hjälper inte. Kram

  3. … en nyhet kommer att presenteras, vad kul! Har du äntligen fått ett jobb? 🙂
    Och tandvärk fyy 17, och så dyrt med tandläkarbesök, blääh 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.