Pasteller på fröken Svart

Ljusblått och ljusrosa, två färger jag oftast inte bär mer än på sommaren. Men som jag skrev i förra inlägget så är jag lite trött på svart och mörkt just nu. Jag kommer nog till och med, hör och häpna, testa något vitt. Inte kritvitt då utan en mjukare nyans. Men här kommer först två plagg som passar till min eviga favorit – jeans.

Jag älskar hoodisar och eftersom min grå favorit fått en stor fettfläck mitt fram som inte går bort vill jag ha en ny. En som är lagom stor och gosig. Den här modellen på H&M gillar jag. Finns i flera olika färger. Jag vet inte om jag ska ta den här eller en nyans mörkare blå. Den var dock slut i just den här butiken. Bra pris med 199 kr, Har xl på mig.
Ja jag provade rosa också. En färg jag vet att många tycker att jag ska ha. Jag får mina rosa ryck ibland men de är oftast inte långvariga. Men den här finstickade är jag lite sugen på. Från H&M’s basplagg den också. 99 kronor.

Ha en fin måndag nu vänner. Kram!

Kolla mer

8 comments

  1. Snygg rosa tröja, blev sugen själv men ingen möjlighet komma ut på stan med 2 månaders bebis 🙁 Hittar inte tröjan på hm.se, du har möjligtvis inte en länk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.