Längtar efter höst och snygga kläder

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Te i nya muggen från Ikea och jag är redo.

Hej på er finingar. Här sitter jag och jobbar. Eftersom jag inte mått bra på dagen av olika anledningar så får det bli research nu istället då jag har två intervjuer imorgon så jag måste läsa in mig på människorna och hitta på frågor…Men det löser sig nog.

Och anledningen till att jag inte mått bra är inte tandborstmannen…han som fått en ny. Det är helt andra orsaker. Men det ska nog lösa sig hoppas jag.

Häromdagen lade jag upp ett inlägg på Instagram där jag skrev att jag börjar längta lite efter hösten. Nog för att jag vill ha fler sköna sommarkvällar, men det känns ändå som att sommaren sket sig big time eftersom alla helger, utom en söndag, haft skitväder hela sommaren. Och jag har ju bara haft helgerna att ha sommar på. Kvällar också och några har jag ju utnyttjat. Men de där härliga sommardagarna då man tankar d-vitamin till tusen jag har missat det här året. Så nu kan det få bli skön höst snart. Lite nystart. Nu har jag ju jobb till 20 sept. Eller 10e, det är lite oklart. Men sen är det nystart.

Och med hösten kommer ju alla snygga kläder. Jag fördrar ju höstmodet som bekant då det är mer klätt och oftast mer stilrent. Blommiga klänningar är härliga men nu börjar jag tröttna.

Den här svarta koftan vill jag ha. Den är både gosig och tjock så jag tänker den som höstjacka. 599:- Länk kofta.

Ytterkläder ska kunna knäppas, köp inte jackor och kappor ni inte kan knäppa. Det är varken snyggt eller praktiskt. Okej med kavajer eller innekoftor. Men ytterkläder, nope de ska inte vara för små.

Grovstickad och härlig! (klänningen under är en som har flera år på nacken)

Nej nu måste jag sätta fart med jobbet här.
Kram på er!

 

Kolla mer

3 comments

  1. Längtar också till höstmodet, som du säger stilrena och mer klassiskt.
    Snygg kofta/jacka, synd bara att den har tryckknappar. Sett liknande knappar på många jackor, kappor, koftor på senaste och gillar dom inte alls. Lätt att knäppningen ser ojämn, dragen och lite vriden ut så att knäppa syns, speciellt när man är större. Så hoppas inte det är en ’trend’ som stannar. Bättre med vanliga knappar.

    Tack för en bra blogg och alla bra klädtips.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.