50 procent på Abecita.

Igår innan läggdags tipsade jag ju om en bh på Lindex och nu såg jag precis en kampanj på Campadre där de kör bh’ar från Abecita till 50% rabatt. Det måste jag ju dela med mig av för abecitas bh’ar är helbra men dyra i vanliga fall. De här bh’arna börjar från 65A och går uppåt. Jag blev så glad för ofta har de bara mindre storlekar, men idag så!

Om du inte är medlem redan är min länk dit: http://campadre.se/tipsa/45165  (kostar inget att vara med och bra erbjudanden som synes)

Den här modellen heter Jazz wire bra och går från 70B-95G. Kostar nu 238:- jämfört med i butik där den kostar 475:-
Michelangelo med avtarbar spets över kuporna. 65A-85F.
Samma Michelangelo som ovan fast utan spetsen. 225:- istället för 450:-
Sen har vi den här trosgördeln som heter Aretha Franklin. Inte sexigast i världen direkt men skitbra under klänning. När de är såhär höga blir det inte någon ful valkbulle på sidan. Jättebra pris dessutom för ofta är gördeltrosor rätt dyra.138:-. (finns i lägre modell också för 113)

Kolla mer

4 comments

  1. Såg att du skrivit följande i ditt förra inlägg:

    Tyvärr har ju kedjorna fått för sig att om man behöver gå på stor-flicks-avdelningarna och köpa bh så vill man bara ha med jätteomkrets, inte stor kupa. De kan ha upp till 100D men inga dd, e eller absolut inte f.

    Själv har jag ett tvärtom problem…bred runtom(105),men bara A eller max liten B kupa.Försök hitta en sån BH om ni kan.Stört omöjligt!!!

    1. Boxen: Jag förstår om det är skitsvårt men det finns ju sånadär utbyggnadsdelar till bh’ar som förlänger de som är för trånga runtom. Det kanske kan hjälpa?

  2. fast jag tycker ju det blir en valk vart trosorna än slutar. Såvida dom inte slutar i anslutning till där bhn börjar. Skitirriterande. Det är verkligen bara redan smala människor som kan använda dom där..

    1. Alice: jo fast när de är så pass höga som de här så blir det inte så mycket valk tycker jag. Och de håller ju in magen i profil dessutom så jag gillar mina hålla-in-trosor fast jag är allt annat än smal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.