40% på Converse, Puma, Nike, Esprit, Levis…ja alla märken.

Nu har jag beställt skor. Nej inga piffiga pumps, söta sandaletter eller annat skojsigt utan ett par gympaskor. Eftersom jag har vansinnigt ont i min högra hälsena när jag är ute och går och på riktigt är rädd att den är på väg att gå av så kände jag att jag måste investera i ett par skor som kanske kan hjälpa senskiten att läka.

Nu har de 40% på valfri vara på ellos(gäller bara i helgen), det vill säga du kan köpa löpardojjor, converse, märkesväskor, märkesjeans och lite vad du vill till en bra rabatt. Så jag satte mig beredd på att göra klipp men fy fan vad svårt det var att hitta ett par jag vill ha. Eftersom jag inte springer utan bara går (vill inte paja knän, leder och asfalt genom att försöka mig på att jogga) så vill jag inte ha sånadär med jättemycket mesh, fartränder och tjohej. Jag funderade på ett par Reebok Easytone som tydligen ska vara bra för arslet också men de röda var såklart slut. Jag funderade på svarta i skinn som fanns i min storlek men njäe…

Sen hittade jag ett par andra sportiga men inte översportiga och läste bla bla bla…till barnets fötter..bla bla. Barnskor alltså. Fan. Sen hittade jag ett par andra röda (ja jag är inne på rött när det kommer till gympadojs) men de var för herrar. Sen ÄR jag lite skeptisk till märken som Bagheera också. Det känns som budgetversionen av Adidas och Nike. De där man fick nöja sig med som liten. Men efter att ha letat mig snurrig så blev det ändå ett par Puma (lite lite b-varning där också, jag kan inte hjälpa det). Ett par running/street i klatchiga färger. Det står att de är lite stora så jag chansade på en storlek mindre (38 var ändå slut)så håll nu tummarna för 17!

Visst ser de ganska trevligt klatchiga ut? 799:- i vanliga fall och så fick jag 40%. Lade till en tjuga för expressfart så jag kan (hoppas jag) ha dem när min vän Stina kommer till stan nästa vecka. Då lär det bli gående av och jag vill icke halta fram som Zeb.

Om jag nu inte hade krånglande hälsenor hade jag nog kastat mig in i väskhimlen istället.

Den här från Björn Borg hade jag lätt kunna fixa plats till här hemma. Eller kanske en snyggo från Esprit...
...eller den här från NYPD. Ja tack. Komsi komsi. det finns såklart ett hav av väskor att välja mellan. Himla tur jag inte behöver det...(man ska se det positiva i saker var det någon som sa)

Sen hade jag ju gärna skaffat mig ännu fler skor också. Alltid fler skor.

Om någon kom med de här Esprittollorna i ett fint paket är jag ju inte den som är den liksom...

Nej nu får ni in och kolla själva för storlekar och sådant försvinner blixtsnabbt. Happy fyndhunting ni som blev sugna. Ha en skön kväll ni som skiter i shopping. Puss

Ps Ni som hunnit läsa PUMPA på tre(!) ställen där det borde stått PUMA..tja..tillfällig dyslexi eller en dold längtan efter pumpa.

Kolla mer

8 comments

    1. goldheart: vet inte om du visat den i din blogg? har nog missat vilken donna karan det är. Själv är jag ganska inne på den där bruna jag visade. Kunde man inte fått 40% på två varor 🙂 kram

  1. Puma gör fina dojjor, tyvärr har jag jävligt breda fötter och de flesta Pumorna ser inte kloka ut på dem.
    Jag är lite fånigt förtjust i Puma eftersom det är mitt soon too be efternamn.

    1. Åsa: vad gött 🙂 Jag är också så sugen på nya converse men jag hoppas att någon jag känner ska till usa snart så de kan köpa till mig där. Men visst är det kul att göra klipp! Jag hoppas så att mina dojjor ska vara sköna och hjälpa mot det onda. Må gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.