40% på allt hos boohoo idag

Inlägget innehåller reklamlänkar till boohoo.com

Hej på er! Vad sägs om tips från ett ställe jag inte tipsat om förut? Med kul kläder till bra priser, och som dessutom finns upp i storlekarna. Inte allt, men mycket. Stället jag nu beställt två kostymer från är Boohoo.com. Jag är även sugen på flera av deras klänningar.

De har även jeans, tröjor, joggingset osv för kurviga (kolla in curves och plus size kategorin). Och för smala, men det behöver ju knappast nämnas.

Jag såg nu när jag loggade in att de har 40% på hela sortimentet med kod: GOGOGO OBS! Varar bara till kl 23 ikväll!

LÄNK TILL BOOHOO här.

Tadaa! En helrandig kostym. Byxorna kunde kanske varit en storlek mindre på ett sätt, men det knepiga med randigt är att ränderna ju vrider sig om man har tjocka ben. Det är icke snyggt. Så jag tog stl 52 för att få så raka ränder som möjligt. Just den här kostymen verkar vara slut, eller så är det jag som inte hittar.

Ja det ÄR randigt, och nej det är inget för den diskreta typen. Men det är jag inte. Eller jo, ofta kör jag ju helsvart, men jag har inga problem att syns i mönstrat eller knalliga färger heller 🙂

 

Och ja, man kan ju ha delarna var för sig också. Men man beställer dem alltså som en hel kostym. Jag gav 299 kr för kavaj+byxor.

Och så har de som sagt ett helt gäng klänningar för fest och vardag.

Såna som den här till exempel, som går upp i storlekarna. Inget tantstuk över den här så långt ögat når.

Eller den här som jag varit väldigt nära att klicka hem. (okej nu när det är 40% så slog jag till. Jag kan åtminstone kika på den.)

I svart eller grönt? Hmm, knepigt. Finns även i fler färger. Stl 44-56.

Typ en sån här har jag från Lindex, dock med bruna inslag. Svartvitt är mer min grej egentligen.

Prickigt är mångas favoritmönster.

Jag älskar att det faktiskt finns med rejäl urringning även för oss som har stora naturliga bröst pga att vi är storlek större. För jo visst fasen får vi också ha urringat. Sen ska det vara med smak och stil, men det gäller även för de med platt byst.

Den här har jag också beställt, men inte hunnit fota än eftersom jag hämtade ut den först igår när jag kom tillbaka till Stockholm. Men jag har provat och jag gillar den här! Tog stl 50 här. Med rabatten lär man nog få vara snabb på allt innan storlekarna tar slut. Länk.

Det var några tips från boohoo.com. Nu ska jag sticka iväg till Cissi & Selma för att kolla in höstnyheter.

Kram på er och ha en fin fredag vänner ♥

Kolla mer

5 comments

 1. Hej Louise!
  Vad kul att du också gillar sidan. Kostymen passar dig superfint!

  De har fina kläder till ett schysst pris och som inte gör så ”ont” att göra sig av med när man tröttnat. 🙂 Tyvärr är kvaliteten lite so so men det väger priset upp.

  Eftersom jag inte såg något i ditt inlägg så tänkte jag förvarna om att returen är apdyr! De vill egentligen att man skickar rekommenderat men jag har provat utan och ändå har paketet kommit fram. Men som sagt, de skickas till GB om jag inte minns fel och så vägs de ju.

  Trevlig helg!

 2. Superfina på dig!
  Har beställt lite därifrån och varit nöjd!

  Kikade in nu och det verkar som rabatten med 40% gäller till imorgon, lördag, kl 23!!, 🙂
  Kommenterar inte så ofta men lusläser din blogg! Älskar den!

  Hoppas allt löser sig, framförallt boende och jobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.